Helminen Marjamäen apurina – Jokerien ensi kauden valmennustiimi nimetty

KHL-seura Helsingin Jokerit on nimennyt ensi kauden valmennustiiminsä. Päävalmentaja Lauri Marjamäen tiimissä työskentelevät Raimo Helminen, Mika Saarinen, Markus Ketterer, Janne Hietaniemi ja Hero Mali. 

Maalivahtivalmentajana ja joukkueenjohtajana toimiva Ketterer palasi Jokereihin kaudeksi 2011–12 ja on toiminut tehtävässään koko seuran KHL-ajan. Valmentajat Helminen ja Saarinen saapuivat Jokereihin viime kaudeksi, kun taas videovalmentaja Hietaniemi ja fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina toimiva Mali liittyivät ryhmään täksi kaudeksi.

Saarisen, Kettererin ja Hietaniemen sopimukset ovat kaksivuotisia, Helmisen yksivuotinen. 

– Jokainen tästä viisikosta on hoitanut oman ruutunsa esimerkillisesti, joten oli Jokereille helppo ratkaisu jatkaa heidän kanssaan. Vankka suomalainen valmennusosaaminen ja kokemus KHL:stä ovat seuralle tärkeitä asioita. Koko ensi kauden valmennustiimi on näin kasassa, Jokereiden GM Jari Kurri sanoo seuran tiedotteessa.

Marjamäki nimettiin jo marraskuussa Jokerien ensi kauden päävalmentajaksi 2+2-vuotisella sopimuksella. Jukka Jalonen palaa Jokerien pääkäskyttäjän paikalta Suomen A-maajoukkueen peräsimeen.

Lue myös:

    Uusimmat