Helmarit EM-kisoihin tykittänyt sankari häkeltyi häikäisevästä voittomaalistaan – "Olen niin shokissa"

Helmareiden tähtihyökkääjä Linda Sällström nousi joukkueensa sankariksi, kun hän tykitti viime hetken voittomaalillaan Suomen EM-kisoihin. Suomi kaatoi Portugalin Sällströmin maalilla 1-0.

Jo tovin näytti siltä, että Helmarit ja Portugali nuhjaavat maalittoman tasapelin, mutta aivan ottelun viimeisillä hetkillä Helmarit-tähti Sällström laukoi pallon upealla laukauksella verkkoon.

Kirjaimellisesti viime sekunneilla syntynyt osuma siivitti Helmarit kesän 2022 EM-kisoihin. Ratkaisevan maalin iskenyt Sällström oli täysin sanaton joukkueen suorituksesta.

– Olen jotenkin niin shokissa vielä, etten ole pystynyt sisäistämään tätä kunnolla. Yksi iso unelma on nyt käynyt tai käymässä toteen. Se kisapaikka on saavutettu, Sällström hehkuttaa lehdistötilaisuudessa.

Sällströmin maali oli paitsi ratkaiseva, mutta myös todella upea. Helmareiden kaikkien aikojen maalipörssin kärjessä keikkuvalle Sällströmille illan huima osuma oli ikimuistoinen.

– Varmasti tulee olemaan yksi ikimuistoisimmista (maaleista), kunhan olen tästä shokista toipunut. Kaikki tuntuu vain niin uskomattomalta. Tai ei oikeastaan tunnu vielä miltään, kun ei ole sisäistänyt tätä vielä, Sällström kertoo häkeltyneenä.

Lue myös:

    Uusimmat