- villisian sisäfilettä- säilyketonnikalaa- säilykemuikkuja- pakastekarpaloita- lanttu
Jyrki Sukulan ja Heikki Turusen menu:
Paistettua villisikaa, karamellisoitua muikkuja
400 g villisian sisäfilettä1/2 lanttu2 rkl fariinisokeria2 rkl voitasuolaavalkopippuria
Paista villisialle sianrasvassa väri pintaan. Paista uunissa 200 c:ssa n.13 min. Kuutioi lanttu ja paista voissa. Lisää sokeri, suola ja valkopippuri. Paista kevyesti.
Uunimuikkuja
400 g muikkuja2 dl hienonnettua tilliä2 dl smetanaa2 rkl sinappiasitruunaasuolaavalkopippuria
Suolaa muikut ja laita uunivuokaan. Sekoita smetana, sinappi ja sitruuna, mausta sekä levitä muikkujen päälle. Paista uunissa 200 c:ssa n. 12 minuttia.
Tonnikala-perunapaistos
6 perunaa1 sipuli2 dl hienonnettua ruohosipuliavoitasitruunannmehuasuolaavalkopippuria
Kuutioi peruna ja sipulit, paista voissa. Lisää valutetttu tonnikala. Hauduta perunat kypsiksi, lisää tilli ja ruohosipuli. Mausta.
Uunimunakas ja marinoituja karpaloita
4 kananmunaa1 dl kuohukermaa3 rkl sokeriakanelianokare voita2 dl karpaloita1/2 tl sokeria2 cl pontikkaa
Sekoita aineet keskenää ja laita voideltuun vuokaan. Paista uunissa 175 c:ssa n. 15 minuuttia.Laita karpalot kattilaan, lisää sokeri ja pontikat sekä keitä hetki.