Mainos

Heikki Turusen kassi:

- villisian sisäfilettä- säilyketonnikalaa- säilykemuikkuja- pakastekarpaloita- lanttu

Jyrki Sukulan ja Heikki Turusen menu:

Paistettua villisikaa, karamellisoitua muikkuja

400 g villisian sisäfilettä1/2 lanttu2 rkl fariinisokeria2 rkl voitasuolaavalkopippuria

Paista villisialle sianrasvassa väri pintaan. Paista uunissa 200 c:ssa n.13 min. Kuutioi lanttu ja paista voissa. Lisää sokeri, suola ja valkopippuri. Paista kevyesti.

Uunimuikkuja

400 g muikkuja2 dl hienonnettua tilliä2 dl smetanaa2 rkl sinappiasitruunaasuolaavalkopippuria

Suolaa muikut ja laita uunivuokaan. Sekoita smetana, sinappi ja sitruuna, mausta sekä levitä muikkujen päälle. Paista uunissa 200 c:ssa n. 12 minuttia.

Tonnikala-perunapaistos

6 perunaa1 sipuli2 dl hienonnettua ruohosipuliavoitasitruunannmehuasuolaavalkopippuria

Kuutioi peruna ja sipulit, paista voissa. Lisää valutetttu tonnikala. Hauduta perunat kypsiksi, lisää tilli ja ruohosipuli. Mausta.

Uunimunakas ja marinoituja karpaloita

4 kananmunaa1 dl kuohukermaa3 rkl sokeriakanelianokare voita2 dl karpaloita1/2 tl sokeria2 cl pontikkaa

Sekoita aineet keskenää ja laita voideltuun vuokaan. Paista uunissa 175 c:ssa n. 15 minuuttia.Laita karpalot kattilaan, lisää sokeri ja pontikat sekä keitä hetki.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.