Heikki Kinnunen rakkaudesta uutuuskirjassa: Elämässäni on ollut kolme naista

Suosikkinäyttelijä Heikki Kinnusen elämäkerta julkaistaan tänään tiistaina 29. maaliskuuta. 

Näyttelijä Heikki Kinnunen avaa Elisa Heilalan kirjoittamassa elämäkerrassa myös kokemuksiaan rakkaudesta elämän varrella.

– Vaarini tapasi sanoa, että kun rakkaus heittää hurstin miehen silmille, tämä ei enää näe, ei kuule. Näinhän se on, kun rakkaus tulee, se on sitten siinä – eikä se hulluus ole iästä kiinni eikä se katso hetkeäkään. Rakkaudessa ei ole mitään järjellä selitettävää. Eikä siitä sitten sen enempää, Kinnunen kuvailee kirjassa.

Hän tapasi nykyisen puolisonsa, Marianne Pietiläisen, työn merkeissä Tampereella. 

– Aina minä olen tytöistä tykännyt, mutta rehellisesti sanoen minulla on ollut elämässäni kolme naista. Kahden kanssa on lapset ja nykyisen, Mariannen, kanssa olen elänyt onnellisesti jo pitkälti yli kymmenen vuotta – se aika on suorastaan lipsahtanut käsistä.”

Kinnunen kehuu Pietiläistä elämäkerrassa vuolain sanoin. Hän toteaa, ettei Pietiläinen nipota tai niuhota turhista, ja että hänen kanssaan on turvallista ja rauhallista esimerkiksi matkustaa.

Myös Pietiläinen pääsee teoksessa ääneen.

– Se auttaa ihan hirveästi, että olen ollut samalla alalla töissä. Kaikki rutiinit ovat tuttuja. Tiedän, kun valmistavat harjoitukset ja pääharjoitukset alkavat, silloin kannattaa kotonakin olla aika hiljaa. Sitten ennen ensi-iltaa Heikki on taas enemmän omissa oloissaan, kunnes taas sen jälkeen helpottaa, palataan ihan normaaliin arkeen.

– Sitä se meidän arki on, ihan tavallista, ei mitään taiteilijaelämää, Pietiläinen kertoo. 

Heikki Kinnunen – tarinankertojan elämät (Tammi) julkaistaan tänään tiistaina 29. maaliskuuta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja