Heidi Klum on historiaa – Seal kuherteli tumman kaunottaren kanssa!

Seal vannoi ikuista rakkauttaan ex-vaimolleen Heidi Klumille, mutta näyttää siltä, että mies on päässyt elämässä eteenpäin. Katso kuvat!

Laulaja Seal, 49, bongattiin kuhertelemassa jättimäisellä luksusjahdilla kauniin, bikineihin pukeutuneen bruneten kanssa Porto Cervossa, Sardiniassa. Pari näytti viihtyvän hyvin yhdessä, nautiskellen auringosta sylikkäin jahdin kannella. Korkeintaan 30-vuotiaalta näyttävä nainen myös katseli lihaksikkaan Sealin treeniliikkeitä, kun mies treenasi ystävänsä kanssa nyrkkeilyä – ja innostui itsekin seisomaan päällään.

Sealin ex-puolison, huippumalli Heidi Klumin, 39, Saksan Huippumalli haussa -tuomarikollegaa Thomas Hayota. Kaunotar kuitenkin kiisti huhut sanoen, ettei tämä ole koskaan ollut eikä tule olemaankaan hänen poikaystävänsä.

Asumuseron jälkeen Seal kertoi Piers Morganin haastattelussa, että hänen ja Klumin yhteenpaluu on aina mahdollista. Mies kuitenkin totesi, että jos asioiden selvittäminen olisi helppoa, he olisivat yhä yhdessä.

– Älä koskaan sano ei koskaan. En voi puhua vaimoni puolesta, enkä aio istua tässä ja väittää sinulle, ettei meillä ole ollut ongelmia. Totta kai meillä oli ongelmia, miksi muuten olisimme eronneet? Seal kertoo.

– Meillä on ongelmia, mutta vahvuutemme on ollut, että olemme aina pystyneet kohtaamaan ne ja puhumaan niistä. En osaa tässä vaiheessa sanoa, haluaisinko palata yhteen. Jos se olisi niin helppoa, olisimme edelleen yhdessä, se on totuus, Seal jatkaa.

Kolme kuukautta haastattelun jälkeen Klum haki avioeroa viitaten sovittamattomiin erimielisyyksiin.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja