Heart to Heart: Kaipaako yhdistyksesi apua? Tee hakemus!

Haluaisitko auttaa tärkeäksi kokemaasi yhdistystä tai projektia? Nyt on mahdollisuutesi: osa Scandinavian Hunksien kalenterin tuotosta menee hyväntekeväisyyteen!

Scandinavian Hunks on jo usean vuoden ajan tehnyt kiitokseksi suomalaisille naisille hyväntekeväisyyskalenterin, jonka tuotoista osa on ohjattu rintasyövän hoitoon ja tutkimukseen.

Nyt Hunks ja Helmi ovat rakentamassa uutta hyväntekeväisyyden muotoa, Heart to Heart -konseptia, jossa naiset saavat ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta Helmen sivuilla. Osa Hunksien perinteisen hyväntekeväisyyskalenterin tuotoista ohjataan tähän kohteeseen!

Teetkö vapaaehtoistyötä kohteessa, jonka ulkoasu tarvitsee päivitystä? Kaipaako yhdistyksesi apua?

Näihin kohteisiin on jo pyydetty apua:

"Pyydän apuanne Koski-Ounas -kyläyhdistykselle. Kyläyhdistys omistaa entisen kyläkoulun, joka toimii nyt tärkeänä kokoontumispaikkana kyläläisille. Etenkin vanhuksille ja nuorille siitä on muodostunut tärkeä kokoontumis- ja liikuntapaikka. Erityisen kovan pakkastalven vuoksi lämmityskulut ovat nousseet huomattavasti ja kyläyhdistyksen varat uhkaavat loppua. Kaikenlaisia tapahtumia ja muuta varojenkeruuta on kokeiltu, mutta vähäisin tuloksin. Kyläyhdistys ei kuitenkaan haluaisi luopua kylätalostaan rahan puutteen vuoksi, joten toivon hartaasti lahjoitusta kyläyhdistykselle. Arvostan suuresti tekemäänne hyväntekeväisyyttä. "

"Haluan ehdottaa Ystävyyden Majataloa hyväntekeväisyyskohteeksi. He tekevät todella hienoa "työtä" pyyteettömästi, kuunnellen jokaisen oman kertomuksensa, läsnäolevasti, aidosti. He tarjoavat itsetuntemus-, parisuhde-, taide- ja kirjoittamiskursseja, henkilökohtaista kriisiapua, pidempiaikaista tukea, sekä toipumis- ja turvapaikkaa. Ystävyyden Majatalo ei saa, eikä ano mitään virallista tukea. Talous on täysihoito- ja kurssimaksujen sekä ystävien vapaaehtoisten lahjoitusten varassa. Lainat ja remontit rahoitetaan mm. lahjoituksilla. Kaikissa kurssiesittelyissä lukee: maksuvaikeus tai -kyvyttömyys ei ole este kurssille osallistumiseen."

"Ehdotan hyväntekeväisyyskohteeksi yhdistystä nimeltä Korson Setlementtinuoret ry. Yhdistys on toiminut 13 vuoden ajan Vantaalla, keskittyen lähinnä Korson ja lähialueiden nuorison elämänlaadun parantamiseen, pois kaduilta saamiseen ja yleiseen hyvinvointiin. Nyt yhdistys on kuitenkin pulassa, sillä RAY lopetti rahallisen tukemisen, sekä tila, jossa yhdistys toimii, on todettu käyttökelvottomaksi. Monen nuoren "toinen koti" sulkeutuu maaliskuun 2011 loppuun mennessä. Itsekin olen ollut toiminnassa mukana lähes koko elämäni ajan, ja yhdistys auttoi minua todella paljon esim. kun olin työttömänä, ilman mitään muuta paikkaa minne mennä."

"Helsingin ensikoti Vallilassa on jo vuosikymmenten ajan auttanut naisia ja heidän vauvaikäisiä lapsiaan perheen elämän alkutaipaleella. Helsingin ensikodissa on erilaisia yksiköitä muun muassa päihdeäideille, mielenterveysongelmista kärsiville äideille ja muuten huonossa asemassa oleville perheille. Nyt kuitenkin Helsingin kaupunki on päättänyt lopettaa ostopalvelunsa ns. jatkohoitoa tarjoavasta perhetalon tukiasunnoista ja koko tukiasunto toiminta on Vallilassa ajettu alas. Myös mielenterveys ongelmista kärsivien perheiden akuutti yksikkö Babyblues on vaarassa, sillä sekin pyörii enää ulkopaikkakuntalaisten maksusitoumuksilla. Yhtään Helsinkiläistä perhettä ei ole enää asiakkaana. Perhetaloa tuskin enää pelastetaan pienillä rahasummilla mutta muiden yksiköiden toimintaan saattaa pienelläkin summalla olla suuri merkitys. Päihdeyksiköiden toiminnan rahoitusongelmat ovat olleet esillä ja toiminta on saanut jatkoaikaa, mutta mielenterveysongelmaiset perheet ovat nyt vaarassa jäädä vaille apua. Tämän kohteen tukeminen auttaisi montaa äitiä, lasta ja perhettä."Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja