He ovat Myyrä-finalistit – näin jännittävä finaalijakso etenee

2:45
Myyrä-sarjan finalistikolmikko paljastui!

Kevään suurin mysteeri ratkeaa ensi tiistaina Myyrä-sarjan finaalissa. 

Kuka on myyrä? Tätä on arvuuteltu pitkin kevättä Myyrä-seikkailusarjan toisella tuotantokaudella. Kutkuttava salaisuus paljastuu tiistaina 4. toukokuuta nähtävässä finaalijaksossa. 

Roope Salmisen juontama Myyrä siirtyy finaalilähetyksessä Latviasta Suomeen, kun kaikki 10 kilpailijaa kokoontuu Helsinkiin kuulemaan, kuka lopulta saa kilpailijoiden yhdessä keräämän voittopotin ja kuka on ollut petollinen myyrä. 

– Ennen kuin sain finaalijakson käsikirjoituksen sähköpostiini, en uskaltanut edes arvailla kuka myyrä oikeasti on! Matkan varrella onnistuin vakuuttamaan itselleni melkein jokaisesta pelaajasta, että miksi hän voisi olla myyrä, Salminen kertoo. 

Finaalissa päästään näkemään katseilta piilossa olleita myyräilyjä

Finaalissa kilpailijat näkevät toisensa ensimmäisen kerran syksyn kuvausten jälkeen, ja heille selviää viimein, kuka on pudonnut missäkin vaiheessa ja ketkä ovat päässeet finaaliin. Yksi jos toinenkin kisaaja saa yllättyä, kun oma vahvin myyräepäilty tuleekin pudonneiden pöytään. 

Ensin jaksossa paljastetaan toiseksi tullut kilpailija, jonka myyrän metsästyskeinot eivät yltäneet voittoon asti. Sen jälkeen selviää myyrän henkilöllisyys ja kuka kilpailijoista korjaa voittajana rahapotin. Paljastusten jälkeen finalistit, kanssakilpailijat ja ohjelman katsojat pääsevät kurkistamaan, mitä kaikkea myyrä olikaan ohjelmaa tehdessä kieroillut, huijannut ja manipuloinut kun paljastavat videonauhat laitetaan pyörimään. 

– Hienointa finaalipäivässä oli nähdä kaikki pudonneet kilpailijat ja heidän reaktionsa myyrän henkilöllisyyteen sekä myyräilymontaaseihin. Pudonneet ovat tulleet pahasti huijatuiksi, mutta ovat huijarista mielettömän ylpeitä. Koko finaali on alusta loppuun todella herkullinen tunteiden vuoristorata, juontaja Salminen sanoo. 

He ovat mukana kilpailussa – ja yksi heistä on myyrä: 

Aino  

Näyttelijä Aino Sirje valmistui ammattiinsa teatterikoulussa Barcelonassa. Takana onkin tukku rooleja espanjalaisissa tuotannoissa. Suomessa Sirje on toistaiseksi tunnetuin roolistaan Jartsa Eerolana Maikkarin Rantabaari-sarjassa. Sirje kuvaili ennen kauden alkua itseään temperamenttiseksi, kilpailuhenkiseksi ja urheilulliseksi. Hän uskoo, että oma paras puoli Myyrä-kilpailijana on ihmistuntemus, jota hän on saanut näyttelijän työn kautta ja erilaisiin rooleihin paneutumalla.   

Mikko 

Rap-artisti Pyhimys, eli Mikko Kuoppala, on ollut jo vuosia yksi maan tunnetuimpia muusikoita. Hän on ennen kaikkea uuden ajan sanoittajamestari, jolle on myönnetty myös Juha Vainio -sanoittajapalkinto. Pyhimys tekee musiikkia paitsi Pyhimyksenä myös suositussa Teflon Brothers -bändissä yhdessä Heikki Kuulan ja Volin kanssa. Myyrä-kisassa Pyhimys arveli ennakkoon hyväksi puolekseen sen, ettei sorru ajattelemaan liian yksinkertaisesti vaan löytää asioista eri tasoja.    

Teemu 

Vapaaottelija Teemu Packalén on yksi suureen suosioon nousseen lajin suomalaistähdistä. Kehän ulkopuolella Packalén tunnetaan kippuraviiksistään ja tyylitajustaan, joka ei petä. Hän on tullut tunnetuksi myös fitnessurheilija Eevi Teittisen avopuolisona. Parhaina puolinaan Myyrä-kisaa ajatellen Packalén piti ennen kisaan ryhtymistä fyysistä voimaa ja kykyä toimia koko joukon uupumattomana tsempparina. 

Ennen finaalikolmikkoa kisasta ovat pudonneet Wallu Valpio, Mira Luoti, Noora Karma, Mikko Penttilä, Pippa Laukka, Ilari Johanssonja viimeisenäJoona Puhakka.  

Kuka voittaa muhkean rahapalkinnon? Kuka jää nuolemaan näppejään? Kuka on myyrä? Se selviää ti 4.5. klo 21 alkaen! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja