He ovat Hollywoodin seuraavat supertähdet – katso kuvat!

Hollywoodiin saapuu jatkuvasti nuoria näyttelijänalkuja, jotka haaveilevat tähteydestä. Company-lehti kokosi listan nuorista lupauksista, joilta voi jatkossakin odottaa menestystä valkokankaalla.

Nämä nuoret kasvot ovat Hollywoodin uusia lupauksia. Jokainen heistä on jo raivannut tiensä kiinnostavien roolien pariin ja tulevaisuus näyttää lupaavalta.

Olivia Wilde

Olivia Wilde, 26, on tuttu OC-sarjasta, jossa nainen näytteli Marissan esborakastaja Alexia sekä House-sarjasta, jossa tähti näyttelee tohtori Remyä. Nuori lupaus on kokeillut siipiään myös elokuvissa. Tällä hetkellä hänet nähdään cowboys and Aliens -elokuvassa yhdessä Daniel Graigin ja Harrison Fordin kanssa.

Wilden vanhemmat ovat Yhdysvalloissa kuuluisia journalisteja. Tähti on viehtynyt painettuun sanaan itsekin. Wilde muutti sukunimensä kuuluisan kirjailijan Oscar Wilden mukaiseksi, kun hän täytti 19.

Elle Fanning

Nuori Elle Fanning, 13, on tuttu Sofia Coppolan Matkalla jossain -elokuvasta. Kohta hänet nähdään Scarlett Johanssonin ja Matt Damonin rinnalla elokuvassa We Bought a Zoo. Näyttelijänalku on paljastanut, että hänen tyyli-ikoninsa on Alexa Chung.

Chloe Grace Morez

Chloe Grace Morez on tuttu elokuvasta 500 days of Summer, jossa hän näytteli pikkuvanhaa teiniä. Parhaillaan tähti on Hick-elokuvan kuvauksissa yhdessä Blake Livelyn kanssa. Morez on kertonut, että haluaisi kouluttautua pilotiksi siltä varalta, jos näyttelijän ammatti ei tuo hänelle töitä.

Elisabeth Olsen

Mary ja Kate Olsenin sisko Elisabeth Olsen on kuuluisasta perhetaustastaan huolimatta pitänyt matalaa profiilia ja kouluttautunut näyttelijäksi arvostetussa NYU Tisch Schoolissa New Yorkissa. Opinnot tuottivat hedelmää, sillä Olsen on saanut kiitosta roolistaan Martha Marcy May Marlene -elokuvassa. Seuraavaksi Olsen nähdään psykologisessa trillerissä Red Lights.

Emma Stone

Friends with Benefits -tähti Emma Stone on 22-vuotiaaksi varsin menestynyt nainen. Punapäänä tutuksi tullut aito blondi nähdään syksyllä vankokankaalla Crazy, Stupid, Love -elokuvassa. Tähden menoja voi seurata Twitteristä, mutta vain harvoin - Stone on twiitannut vain kaksi kertaa.

Ashley Greene

Twilight-tähti Ashley Greene, 24, tähdittää fiksuksi romanttiseksi komediaksi kutsuttua LOL-elokuvaa yhdessä Miley Cyruksen, Demi Mooren ja Douglas Boothin kanssa. Tähden liikkeitä voi seurata Twitteristä osoiteessa @AshleyMGreene. Kaunotar on tiettävästi sinkku. Hän erosi on-off-poikaystävästään, Jonas Brotherin Joesta maaliskuussa.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence, 21, pääsi Oscar-ehdokkaaksi roolisuorituksestaan Winte´s Bone -elokuvassa. Nyt ihailtu kaunotar tähdittää Like Grazy -elokuvaa. Kaunottaren kerrotaan tapailevan Nicholas Houltia.

Mila Kunis

70´s show -sarjasta tutuksi tullut Mila Kunis nähdään Justin Timberlaken kanssa elokuvassa Friends with Benefits. Venäläiset juuret omaava kaunotar näytteli myös kiitellyssä Swan-elokuvassa Natalie Portmanin kanssa. Kaunottaren erikoinen ulkonäkö johtuu erivärisistä silmistä: hänen oikean silmänsä sanotaan olevan sininen ja vasen vihreä. Käytttäköhän tähti värillisiä piilolinssejä?

Rooney Mara

Rooney Mara debytoi vuonna 2005 kauhuelokuva Urban Legends: Bloody Maryssa. Tekele joutui suoraan videohyllylle, mutta menestystä oli luvassa Painajainen Elm Streetin jatko-osassa sekä Facebookin synnystä kertovassa The Social Network -elokuvassa. Näyttelemisen lisäksi Mara harjoittaa hyväntekeväisyystyötä Nairobin orpojen hyväksi.

Mia Wasikowska

Mia Wasikowska pysyi suurelle yleisölle tuntemattomana, kunnes Tim Burton tarjosi hänelle roolia elokuvassa Alice in Wonderland. Ennen tähteyttään Wasikowska treenasi balettitanssijaksi ja harjoitteli vähintään 35 tuntia viikossa.

MTV3/Helmi

Lähde: Company

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja