Hauska asuntoilmoitus jälleen verkossa – tällä kertaa myynnissä piparkakkutaloja

Humoristisesti kirjoitettu asuntoilmoitus kauniista piparkakkutalosta kerää varmasti ajankohtaisuutensa vuoksi kiinnostusta tänäkin talvena. Piparkakkutalot voi saada omakseen huutokauppatyylisesti, ja myyntituotot menevät suoraan hyväntekeväisyyteen.

Pysy ajan tasalla asuntoasioista – käy tykkäämässäJokakodista Facebookissa!

Kampanjan taustalla olevan Re/Max Avainideat-kiinteistönvälitysfirman edustaja Satu Reijo kertoo, että hyväntekeväisyyskampanja järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja sen tuotoilla kustannetaan ikimuistoinen joulu kolmelle vähävaraiselle vihtiläiselle lapsiperheelle.

– Kyllähän tämä löysästi työhömme liittyy, ja kohteista tekee erityisen myös se, että tässä liikutaan hyvällä asialla. Eli soitamme kunnan osoittamille perheille, kysymme lasten ja aikuisten lahjatoiveet sekä ruoka-aineallergiat ja sen jälkeen lähdemme ostoksille. Aiempina vuosina ruokatarviketta on perheille mennyt useampi muovikassillinen ja lisäksi pari kassillista lahjoja. Se hetki, kun pääsee henkilökohtaisesti ojentamaan lahjat, on ehdottomasti tämän kaiken vaivan arvoinen, Reijo kertoo.

Hyväntekeväisyystempaukseen saivat osallistua kaikki kynnelle kykenevät, ja kaupattavia taloja onkin kertynyt yrityksen Nummelan-toimistolle yhteensä 45. Reijon mukaan kilpailutöitä on tullut aina ammattileipureiden luomuksista nuorison kokoamiin piparitaloihin. Jokakodin ilmoituksessa markkinoidaan ritarilinnaa, ja ilmoitus kuuluu seuraavasti:

Haluatko elämääsi palasen keskiaikaa? Oletko haaveillut omasta linnasta? Nyt myynnissä herkullinen kokonaisuus, josta riittää syötävää moneen suuhun. Tilava ja avarapohjainen, omalla tontilla sijaitseva aito ritarilinna on ehdoton valinta omasta rauhasta haaveilevalle, sillä nostosilta ja vallihauta tekevät selvän tv-lupatarkastajista ja muista kutsumattomista vieraista.

Lue ilmoitus kokonaisuudessaan tästä linkistä, ja lisätietoa kampanjasta on saatavilla sen omilta Facebook-sivuilta.

Paula Koski / Jokakoti

Kuvat: Remax Avainideat

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja