Haukahduksen tilalle "helvetti" – yritys lanseerasi koirille pannan, joka kiroilee

0:48
Yritys lanseerasi koirille pannan, joka kiroilee

Mitä koirasi haluaa haukahtaessaan sanoa? No, vaikkapa "helvetti" – ainakin tämän firman mukaan!

Amerikkalaisyritys lanseerasi koirille Cuss Collar -pannat, jotka kiroavat aina, kun koira haukkuu.

Kun koira haukkuu, panta kiroaa

60 dollarin panta kiinnitetään koiran kaulan ympäri. Jos koira haukkuu, panta sanoo esimerkiksi p*ska tai v**tu, kertoo CNN.

Pannan kehitellyt yritys MSCHF tunnetaan omituisista kehitelmistään, ja se on aiemmin julkaissut esimerkiksi Jeesus-teemaiset lenkkitossut.

Myytiin loppuun

Yritys huomauttaa, ettei panta ole minkäänlainen koulutusväline – se on tarkoitettu pilailulahjaksi. Asiakkaita ei tunnu haittaavan se, että tuote on käytännössä vitsi: kiroilupanta on tällä hetkellä loppuunmyyty.

Erikoisetkin koiratuotteet ovat nykyisin omistajien keskuudessa suosittuja: esimerkiksi Samsung on lanseerannut karaokesovelluksen koirille, ja musiikkisovellus Spotify tarjoaa omia soittolistoja yksin oleville lemmikeille.

"Haluat toki ottaa sen pois, kun menette naapurustoon lenkille..."

Scary Mommy -sivuston Julie Scagell uskoo, että koirilla todella on aihetta kiroamiseen.

– Me ihmiset teemme virheitä. Ehkä meillä ei ollut aikaa koirapuistolle. ehkä unohdimme juuston antamisen tai emme päästäneet koiraa vessaan istumaan jalkojemme väliin samalla, kun yritämme hoitaa asioitamme, Julia kuvaa.

– Cuss Collar -panta on tapa saada kaikki nuo turhaumat ulos, jotta koira voi palata heiluttamaan häntäänsä ja olla taas hyvä poika tai tyttö, jollaiseksi syntyikin.

Julien mukaan pannasta voisikin olla iloa perheelle, ja se voisi aiheuttaa hauskoja hetkiä.

– Haluat toki ottaa sen pois, kun menette naapurustoon lenkille (tai sitten et halua, riippuu, miten paljon pidät naapureistasi) tai koirapuistoon. Haluat ehdottomasti harkita pannan laittamista kahdesti, jos lapsillasi on kavereita kylässä – paitsi, jos et pidä heidän kavereistaan!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja