Mainos

Haudutettua päärynää ja liköörikermaa

  • 4 päärynää
  • 5 dl vettä
  • 3 dl sokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • Amarettoa, Gallianoa tai Mesimarjalikööriä
  • Kermaa
  • Manteleita

Kuori päärynät ja poista siemenkota omenaporalla. Kiehauta muut raaka-aineet kattilassa ja lisää päärynät mukaan. Peitä päärynät leivinpaperilla ja hauduta noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoa liköörillä maustetun kermavaahdon sekä paahdettujen mantelien kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.