Harvinainen kuva: Prinsessa Eugenie paljasti meikittömän koronatyylinsä – appivanhemmilla diagnosoitiin tartunta

Britannian prinsessa Eugenie meni naimisiin 1:49
Prinsessa Eugenien satumaisia häitä vietettiin lokakuussa 2018

Britannian prinsessa Eugenie työskentelee monien muiden tapaan kotoaan käsin koronakriisin keskellä.

Suomen tapaan myös Britanniassa valtaosa ihmisistä on siirtynyt koronaviruspandemian takia työskentelemään kotoaan käsin.

Näin tekee tuoreen Instagram-kuvan perusteella myös kuningatar Elisabetin pojantytär prinsessa Eugenie.

30-vuotias prinsessa työskentelee täysipäiväisesti taidegallerian johtajana, mutta on monien muiden kuninkaallisten tapaan mukana myös hyväntekeväisyystyössä.

Yksi prinsessan projekteista on Anti-Slavery -niminen kollektiivi, joka pyrkii levittämään tietoa modernista orjuudesta ja tukemaan haavoittuvaisessa asemassa olevia lapsia ja naisia.

Eugenie paljastaakin kollektiivin virallisella Instagram-tilillä julkaistussa harvinaisessa kuvassa meikittömän tyylinsä kotikonttoriltaan.

– Hyvää pääsiäistä, toivottelevat prinsessa ja tämän ystävä Julia de Boinville iloisesti vilkuttaen ja hymyillen videokeskustelusta napatuissa kuvakaappauksissa.

Meikitön kuva prinsessasta keräsi välittömästi useita kehuja kuvan kommenttikenttään.

– Hän näyttää upealta ilman meikkiä! eräs hehkutti.

– Olet uskomattoman kaunis! et tarvitse meikkiä peittämään kauneutta, joka sinulle on suotu, toinenkin ylisti.

People-lehti huomauttaa, että koronavirus on koskettanut läheisesti myös prinsessaa itseään, sillä hänen aviopuolisonsa Jack Brooksbankin isä joutui sairaalahoitoon koronaviruksen takia.

71-vuotias George Brooksbank vietti lehden tietojen mukaan sairaalassa muutamia päiviä, mutta hänen terveydentilansa on sittemmin parantunut. Myös Brooksbankin vaimolla Nicolalla todettiin koronavirustartunta, mutta hänen tilansa ei vaatinut sairaalahoitoa.

Lisäksi Eugenie on osallistunut aktiivisesti etulinjan työhön. Hän on yhdessä äitinsä Yorkin herttuattaren Sarah Fergusonin kanssa toimittanut ruokaa ja muita tarvikkeita sairaaloihin Lontoossa ja myös muualla Britanniassa.

Lue myös:

    Uusimmat