Harrison Ford kommentoi ensimmäistä kertaa suhdettaan Carrie Fisheriin: "Se oli outoa"

Konkarinäyttelijä kommentoi aihetta niukkasanaisesti.

Star Wars- eli Tähtien sota -elokuvasarjasta tutuilla näyttelijätähdillä Carrie Fisherillä ja Harrison Fordilla oli suhde ensimmäisen Star Wars -elokuvan kuvausten aikana.

Vuoden 2016 lopulla kuollut Fisher paljasti samana vuonna julkaistussa muistelmakirjassaan, että kaksikolla oli kiihkeä suhde ensimmäisen Star Wars -elokuvan kuvausten aikana vuonna 1976. Elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1977.

Ford oli tuolloin 33-vuotias ja Fisher 19-vuotias. Ford oli naimisissa Mary Marquardtin kanssa ja parilla oli kaksi lasta.

Nyt Harrison Ford on kommentoinut asiaa ensimmäisen kerran.

– Se oli outoa. Minulle, Ford sanoo lyhyesti GQ-lehden haastattelussa.

Konkarinäyttelijä kertoo haastattelussa, että Fisher varoitti häntä siitä, että hän aikoo puhua parin suhteesta kirjassaan. Hän toteaa myös ettei ole lukenut Fisherin muistelmia.

– Enpä tiedä. Kuule, en oikein haluaisi keskustella asiasta Carrien aikaisen ja yllättävän poismenon takia, Ford toteaa haastattelijalle.

Fisher paljasti suhdeasian The Princess Diaries -kirjassaan. Hän kirjoitti parin viettäneen ensimmäisen yönsä yhdessä Star Wars -ohjaaja George Lucasin syntymäpäiväjuhlien jälkeen.

Carrie Fisher kuoli 27. joulukuuta 2016. Hän sai sydänkohtauksen jouluaaton aattona lentomatkalla Lontoosta Los Angelesiin. Fisher oli kuollessaan 60-vuotias.

– Carrie oli ainutlaatuinen... Upea ja aito. Hauska ja tunteissaan peloton. Hän eli elämäänsä rohkeasti, Ford kommentoi People-lehdelle Fisherin kuolinuutista.

– Ajatukseni ovat hänen tyttärensä Billien, äitinsä Debbien, veljensä Toddin ja monien ystäviensä kanssa. Me kaikki kaipaamme häntä.

Sekä Fisher että Ford nousivat maailmantähteyteen vuonna 1977 ilmestyneen Star Wars: Episodi IV – Uusi toivo -elokuvan myötä.

Katso alla Star Wars -aiheisia videoita!


Uusi Star Wars-elokuva saanut huikean vastaanoton 4:43

Suomen ensi-illan fanien haastattelut ja tunnelmia 6:17

Uusi Star Wars-elokuva saanut huikean vastaanoton 4:43

Lue myös:

    Uusimmat