Harris-saukko menetti kumppaninsa ja lannistui – nettideittailu toi raukalle avun: "Toivomme niille kummallekin onnea"

Kumppaninsa menettämisestä allapäin ollut Harris-saukko "kalasteli rakkautta" omalla nettideittisivullaan. Nyt uusi onni näyttäisi löytyneen!

Harrisin syksy ei ole ollut helppo. Eläinjärjestön suojissa asusteleva saukko menetti kumppaninsa, kertoo Insider. Englantilainen hylkeisiin ja muihin eläimiin erikoistunut järjestö ei kuitenkaan jättänyt Harrisia oman onnensa nojaan: sille perustettiin nettideittisivusto!

Harris "kalasteli rakkautta" omalla nettideittisivullaan

Harris, 10, on pikkusaukko, jonka monivuotinen kumppani Apricot menehtyi 16 vuoden iässä elokuussa 2020.

– Harris oli todella ihana ja omistautunut kumppani Apricotille, Cornish Seal Sanctuary -järjestön Georgina Shannon vakuuttelee.

Harris oli kumppaninsa menettämisestä järkyttynyt ja apeilla mielin. Niinpä hyljesuojelujärjestön työntekijät päättivät tehdä sille nettideittiprofiilin.

Harrisin sivulle annettiin nimi "Fishing for Love", suomeksi "kalastelen rakkautta". Mukana oli kuva Harrisista ja tietoja siitä: Harrisin kerrotaan esimerkiksi rakastavan halailua ja olevan hyvä kuuntelija.

Uusi rakkaus Pumpkinin kanssa?

Harrisille on jo löytynyt mahdollinen seuralainen, sillä sen kotina toimiva järjestö sai yhteydenoton Scarboroughissa sijaitsevasta Sea Lifen toimipisteestä.

Harris "kalasti" seuraa netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Heidän hoivissaan oleva saukko, Pumpkin, menetti myös oman kumppaninsa syksyllä 2020, ja kaipaa nyt uutta rakkautta.

Harrisille ja Pumpkinille suunnitellaankin tapaamista.

"Uskomme, että ne sopivat hyvin yhteen, ja toivomme niille kummallekin onnea"

Koska pikkusaukkojen esitteleminen toisilleen täytyy saada sujumaan ensimmäisellä kerralla jouhevasti, Harris muuttaa uuden armaansa luo.

Siirtämällä uros naaraan reviirille voidaan varmistaa, että uros alistuu naaraalle.

– Uskomme, että ne sopivat hyvin yhteen, ja toivomme niille kummallekin onnea kumppanien menettämisen jälkeen, sekä todella ihanaa elämää yhdessä, Shannon toteaa.

Harris, alempana Pumpkin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat