Harrastatko oikeasti villin erilaista seksiä joka kerta kumppanisi kanssa? Naiset vastaavat

Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet? 0:45
Erilaiset seksipersoonallisuudet – mikä sinä olet?

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi naiset aina puhuvat, että haluavat seksissä tehdä 'jotain spesiaalia', vaikka todellisuudessa se menee niin, että nainen haluaa seksiä aina vain siinä yhdessä asennossa?

Haluatko ja harrastatko oikeasti villiä vaihtelua makuuhuoneessa, vai onko seksi rutiinia ja 'vaihtelu' tapahtuu vain fantasioissa?" kysyy nimimerkki Ee.

Näin naiset vastasivat

"Kyllähän se niin tuppaa olemaan, että fantasiat ovat lähinnä mielessä ja makuuhuonesuoritus usein 'sitä samaa'. Eli ensin fantasioi kaikenlaista, mutta kotona homma hoidetaan kuitenkin perinteiseen malliin. Tyydyttävää seksielämä silti on, vaikka mitään ilotulituksia ei joka kerta olisikaan mukana. Osa asennoista on myös parempia kuin muut ja siksi niitä on kivaa suosia. Itselleni ei esimerkiksi päällä ratsastaminen (yleensä) aiheuta minkäänlaista hekumaa, joten miksi vaatisin päästä tähän asentoon vain 'vaihtelun vuoksi'?"
– 34, avoliitossa

"Totta kai 'perusjyystö' on kivaa, mutta joko lopulta tullaan siihen, että välillä pitää saada uutta/villiä, tai menee puoliso vaihtoon."
– 30, avoliitossa

"Voisi sanoa, että noin 80 prosenttia kerroista menee 'samalla kaavalla'. Mutta toisinaan toinen (yleensä mies!) jaksaa yllättää ja keksii jotain tajunnanräjäyttävää. Jos ei olisi lapsia, niin ehkä silloin seksielämäkin olisi vaihtelevampaa – näin oli ainakin silloin, kun olimme vielä 'pelkästään' pariskunta. Toisaalta kumpikin vaikuttaa nykytilanteeseen ihan tyytyväiseltä, ja on vaikea uskoa, että kovin monella enää 10 vuoden yhteiselon jälkeen olisi mitenkään hurjan vaihteleva seksielämä. Toki voin olla väärässäkin."
– 39, naimisissa

"Mikä nyt sitten villiksi lasketaan, ja miksei toisaalta rutiinikin voisi olla 'villiä'? Aika usein samoja asentoja suositaan, mutta syystä: päällä ollessani minä saan orgasmin ja mies taas suosii takaapäin-asentoa. En usko, että ainakaan mikään akrobaattinen asento toisi tyydytystä. Seksi on hyvää, sitä on paljon ja molemmat tykkää. En edes haaveile mistään spesiaalista tai vaihtelusta, mutta toki olen avoin, jos mies sellaista ehdottaisi."
– 34, parisuhteessa

"Itse olen tullut siihen tulokseen, että fantasiat toimivat paremmin ajatuksen tasolla kuin käytännössä. Niistä katoaa hohto, jos pitää alkaa toiselle selittää, että mitä jos leikittäisiin vähän roolileikkejä, jossa sinä tekisit näin ja minä näin. Ehkä syynä on se, että sitten alkaa naurattaa omat kuvitelmat ja niistä karisee kaikki eroottisuus, kun niitä yrittää soveltaa tosielämässä. Parempi vain pitää kuvitelmat itsellään ja boostata sillä seksiä.

Hyvä kysymys kyllä 'jostain spesiaalista'! En tiedä mistä se johtuu. Perusasento nyt vain sattuu olemaan mukava, ja siinä hommat sujuvat. Voisihan mies itsekin ehdottaa, että nyt tehdään näin? Tuskin kovin moni valittaisi ja kieltäytyisi?"
– 29, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen –nainen, miten vastaisit siihen?

Jos haluat ottaa osaa, kirjoita vastauksesi alle. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan ensi viikon juttuun!

Kysymys:

"Oletko koskaan reagoinut täysin yliampuvasti miehen toimintaan? Esimerkiksi syyttänyt pettämisestä, mököttänyt tai vetänyt kauheat pultit, vaikka mitään oikeaa syytä ei ollut ja kyseessä oli esim. väärinkäsitys? Kerro huvittavin tapauksesi", kysyy nimimerkitön.

Vastaa tässä:

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat