Mainos

Hannan, 29, erikoinen valinta: ”En ole käyttänyt alushousuja 15 vuoteen”

Ilman alushousuja 14-vuotiaasta saakka kulkenut nainen uskoo housuttomuuden vaikuttaneen positiivisesti hänen terveyteensä. 

Sosiaalisen median tähtenä tunnettu Hannah Howlett paljastaa, ettei ole käyttänyt alushousuja sitten yläkouluaikojen. Hänen mielestä alushousujen käyttäminen tekee olon tukalaksi ja epämukavaksi. 

– Voin rehellisesti sanoa, että 99,9 prosenttia ajasta kuljen ilman alushousuja, sillä ne ovat mielestäni epämukavat, Howlett kertoo erittäin suosituksi nousseella Youtube-videollaan.

Hän on omien sanojensa mukaan kulkenut ilman alushousuja jo niin kauan, ettei enää edes muista miltä niiden käyttäminen tuntuu.

Alushousut jalkaan vain erikoistilanteissa

Howlett kertoo alushousujen käytön lopettamisen aiheuttaneen suurta hupia hänen kaveripiirinsä keskuudessa. Teini-ikäinen Howlett sai kuulla paljon kuittailua ja ilkeitä kommentteja erikoisesta valinnastaan. Ne eivät kuitenkaan saaneet häntä muuttamaan mieltään.

– En ole koskaan pitänyt alushousuista. En käytä niitä farkkujen kanssa, en käytä niitä joogahousujen kanssa, en käytä niitä minkäänlaisten housujen kanssa, nainen kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan ilman alushousuja kulkeminen saa vaatteet istumaan paremmin, ja samalla myös erilaiset hankaumat ovat jääneet historiaan. Hän uskoo valintansa vaikuttaneen myös siihen, ettei hän ole kärsinyt koskaan hiivatulehduksista tai muista genitaalialueen ongelmista.

Alushousut sujahtavat Howlettin jalkaan ainoastaan silloin, jos hän käyttää erittäin lyhyttä hametta tai mekkoa.

Lähde: TheSun 

1:47

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja