Mainos

Hanna Pakarisen kassi:

  • - kanan rintafilettä
  • - vuohenjuustoa
  • - manteleita
  • - vihreä ja keltainen paprika
  • - katkarapuja
  • - piimää
  • - Daim -suklaapatukka

Aki Wahlmanin ja Hanna Pakarisen menu:

Broilerin rintafilettä tuorejuustolla täytettynä ja paprikakastiketta

  • 1 broilerin rintafile
  • 30 g pippuri-tuorejuustoa
  • 1 oksa persiljaa
  • 5 basilikan lehteä
  • 2 viipaletta vuokaleipää

Sekoita cutterissa leipäpalat ja yrtit vihreäksi leipäraasteeksi. Nuiji filettä ohueksi leikkeeksi ja laita pintaan tuorejuustoa sekä viipale vuohenjuustoa. Taita leike puoliksi ja kuorruta yrttileipäraasteessa. Lisäkkeeksi salaattia.

Paprikakastike

  • 1 paprika
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 keltasipulia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 dl kuohukermaa

Leikkaa paprika pieniksi paloiksi ja freesaa voissa. Lisää valkoviiniä ja kermaa, keitä 10 min. Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi kastikkeeksi.

Vuohenjuustoperunaa

  • 100 g jauhoista perunaa
  • 50 g vuohenjuustoa
  • 30 g voita

Kypsennä peruna uunissa, murskaa ja lisää joukkoon voi sekä juusto. Sekoita tasaiseksi.

Katkarapusalaattia

  • 100 g kuorittuja katkarapuja
  • 3 valkosipulin kynsi
  • 1 keltainen pieni paparika
  • 5 basilikan lehteä

Kypsennä valkosipuleita kuumassa öljyssä 10 minuuttia, purista sisältä tahna pois ja sekoita se pilkottujen salaattiaineisten joukkoon.

Mantelinougat ja Daim-keksiä

  • 1 dl sokeria
  • 100 g manteleita

Paahda sokeria kattilan pohjassa. Lisää joukkoon mantelit. Jäähdytä levyksi ja leikkaa pieniksi paloiksi. Tarjoa keksimurun kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.