Hanasta ei tullut kuumaa vettä, vuokraisäntä pyysi Patrickilta kuvaa ongelmasta – mieshän toimitti: "Se näyttää tältä, mutta..."

Newyorkilaismies kävi vuokranantajansa kanssa huvittavan keskustelun.

Patrick T. Shep -niminen Twitter-käyttäjä jakoi seuraajilleen vuokraisäntänsä kanssa käymänsä absurdin keskustelun.

New Yorkissa asuva Patrick lähetti viime lauantaina vuokraisännälleen viestin, jossa valitti kuuman veden olevan "rikki". Mies luonnollisesti tarkoitti, ettei hanasta tule kuumaa vettä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuoraisännältä meni kuitenkin ilmeisesti jotain ohi, sillä tämä vastasi erikoisella tavalla: "Miten? Voitko lähettää minulle kuvia?"

Patrick toden totta lähetti vuokraisännälleen kuvan. Kuvassa hanasta valuu vettä. Oheen mies kirjoitti: "Se näyttää tältä, mutta se ei ole kuumaa."

Patrickin twiitillä on reilusti yli puoli miljoonaa tykkäystä. Eräs keskustelua kommentoinut vaati kuvaa, kun ongelma on korjattu. Patrick toimitti senkin.

"Päivitys: Se on korjattu. Se on nyt kuumaa. Katso kuva." Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Näyttää ehdottomasti kuumemmalta"

Moni riemastui "päivitetystä" kuvasta. Eräs käyttäjä havainnollisti eron vielä vierekkäisillä ennen ja jälkeen -kuvilla:

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

 – Voin selvästi nähdä kuumuuden toisessa kuvassa, vakuutti eräs kommentoija

– Näyttää ehdottomasti kuumemmalta nyt, totesi toinenkin.

Eräs käyttäjä pahoitteli olevansa ilonpilaaja huomauttaessaan, että jos Patrick vain olisi kertonut selvemmin, ettei hanasta tule kuumaa vettä, vuokraisäntä olisi kenties tajunnut nopeammin, mistä oli kyse. Nyt vuokraisäntä luultavasti oletti hanassa olevan vikaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat