Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Hän on Salkkareiden uusi näyttelijä – Gunnarin alkuperäisnäyttelijä poistuu sarjasta

0:43

Salatuissa elämissä nähdään pian uusi kasvo, kun Antti Sepän näyttelemä eläkeläinen Gunnar vaihtuu.

Salatut elämät saa uutta vahvistusta, kun Antti Sepän näyttelemä Gunnar vaihtuu Raimo Grönbergin esittämäksi. Rooli tuli Grönbergille positiivisena yllätyksenä.

– Aikamoiset fiilikset. Minulle kävi niin, että edellisenä päivänä oli koekuvaukset ja heti seuraavana päivänä soitettiin töihin. Olin ihan kääk!, mies naurahtaa.

Grönberg kertoo, että rooli ei ollut ennestään tuttu ja hän alkoi opiskella roolihenkilönsä juonenkäänteitä. Uudesta Gunnarista tulee kuitenkin hieman erilainen.

– Näin tavan miten Antti teki roolin. En pystynyt matkimaan häntä vaan rakensin omanlaisen Gunnarin, Grönberg kertoo.

Antti Seppää odottaa eläkepäivät

Entinen Gunnar Antti Seppä kommentoi kuulumisiaan roolinvaihdoksen myötä. 

 – Halusin viettää vähän rauhallisempia eläkepäiviä. Olen kyllä ajatellut, että voin tehdä lyhyitä kuvauskeikkoja, mutta Salkkareissa on aika lailla kuvauspäiviä ja tekstin opettelua. Olisi eri tilanne, jos asuisin Helsingissä, mutta Tampereelta töissä käyminen alkoi tuntua työläältä. Alun perin oli ehkä myös ajatuksena, että rooli olisi lyhytaikaisempi, mutta sitten alkoikin näyttää, että Gunnar-pestistä tuleekin pidempi rupeama.

Antti lähettää myös terveisiä Gunnarin rooliin tulevalle Raimo Grönbergille, joka onkin Antin vanha tuttu työkuvioista jo vuosien takaa.

 – Terveisiä myös kaikille kollegoille ja katsojille, täällä on kaikki ok! Antti kiittelee.

Gunnarilla on vakava sairaus

Gunnar sairastaa Salkkareissa Alzheimerin tautia. Grönbergillä on kokemusta sairaudenkuvasta, mikä on auttanut roolin rakentamisessa.

– Pystyn samaistumaan tähän, sillä äidilläni on Alzheimerin viimeinen vaihe meneillään, mies kertoo.

Grönbergillä on kokemusta näyttelijäntyöstä jo 40 vuoden ajalta. Mies on ennättänyt olla mukana lukuisissa elokuvissa ja tv-ohjelmissa. Uusimpana elokuvana tuore Olavi Virran elämästä kertova elokuva. Lisäksi hän on ollut Tampereen Työväenteatterissa, Kansallisteatterissa ja radiokuunnelmissa.

Grönberg tietää, että Salattujen elämien fanikunta on laaja ja sitoutunut. Roolinvaihdos onkin miehelle jännittävää aikaa.

– Minua mietityttää, miten sarjan fanit tulevat käsittelemään roolinvaihdoksen. Toinen menee makuulle ja kohta tulee uusi tilalle. Olisi kiva, jos saisi edes yhden fanin. Koskaan ei ole yhtään ollut, näyttelijä vinkkaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja