Hän on Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi asiantuntija – paljastaa yksityiskohtia tulevasta kaudesta: "Kyyneleiltä ei voi välttyä"

Uusi Ensitreffit alttarilla -asiantuntija MTV:n haastattelussa – näin hän hyppää tehtävään haastavana korona-aikana 3:44
Katso uuden asiantuntijan Hanna Myllymaan haastattelu MTV Uutiset Livestä!

Ensitreffit alttarilla starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 31.8. Ohjelmassa nähdään tulevalla kaudella uusi asiantuntija. 

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla tiistaina 31.8. alkavassa suosikkiohjelmassa neljärohkeaa paria astelee alttarille tuntemattoman kanssa ja hyppää yhteiseen seikkailuun toiveissaan elämänmittainen parisuhde.

Parien tukena nähdään kaksi aiemmilta kausilta tuttua asiantuntijaa, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä kirkkoherra Kari Kanala, ja uutena asiantuntijana aloittava ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa.

Myllymaa vetää erilaisia ero- ja parisuhderyhmiä, joiden kautta hän on tukena eroaan purkaville tai parisuhdettaan vahvistamaan pyrkiville pareille. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Hannaa kiehtoo se, että tuoreet parit saavat tukea parisuhteensa rakentamiseen heti sen alkumetreiltä asti.

Myllymaa kertoi MTV Uutiset Livessä, millainen rooli hänellä on ohjelmassa. 

– Minulta voi odottaa sellaista tulevaisuuteen suuntaavaa katsausta. Mietitään, miten asioita voisi kehittää siinä parisuhteessa ja toisaalta keskittyä niihin asioihin, mitkä ovat hyvin. Isoja tunteita on luvassa ja huikeita pareja. Kyyneleiltä ei voi välttyä. Toisaalta sieltä löytyy monen elämään yhtymäkohtia. 

Koronan aiheuttama poikkeusaika on vaikuttanut monella tapaa parisuhteisiin. 

– Kun ollaan jääty sinne neljän seinän sisään, niin se on voinut kärjistää tilanteita. Sinkut puolestaan etsivät vakavaa parisuhdetta eikä niinkään satunnaista tapailua. 

Joihinkin parisuhteisiin korona-aika on puolestaan vaikuttanut suotuisasti. Suhteen ongelmakohtiin on pystytty puuttumaan lisääntyneen yhteisen ajan puitteissa, mutta joidenkin kohdalla ongelmat ovat kärjistyneet niin äärimmilleen, että ero on ollut väistämätön. 

– Ikävä kyllä erojakin on nähty. Sen vuoksi toivoisinkin, että ihmiset löytäisivät vastaanotolle aikaisemmin eikä vasta sitten kun erosta on jo puhuttu. 

Pirkkalassa asuva Hanna Myllymaa on pitänyt yhtä aviomiehensä kanssa 15 vuoden ajan ja heillä on neljä lasta.

Vapaa-ajallaan Hanna pelaa lentopalloa, minkä lisäksi hän on vahvasti mukana seuratoiminnassa niin aikuisten kuin lastenkin puolella. Itseään Hanna kuvailee määrätietoiseksi ja periksiantamattomaksi joukkuepelaajaksi.

Ensitreffit alttarilla alkaa ti 31.8. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat