Mainos

"Hammar löi yht'äkkiä ja yllättäen"

Helsingin käräjäoikeus on vanginnut Andreas Hammarin epäiltynä tapon yrityksestä. Hammar tunnetaan paremmin entisellä nimellään Reijo.

Reijo Hammar murhasi 1986 ruotsinlaivalla liikemiehen ja sai elinkautisen. 1988 Hammar pakeni vankilasta ja surmasi pakokaverinsa. Hänet armahdettiin 2004.

Vangitsemisasiakirjojen mukaan Hammarin epäillään lyöneen ystäväänsä kerran selkään lapaluiden väliin ystävän asunnossa Vuosaaren Hiekkalaiturintiellä sunnuntaina iltapäivällä.

Ystävä kertoi poliisille olleensa kotonaan, kun Hammar ja kolmas mies tulivat kylään. He olivat viettäneet hetken aikaa, ja yht'äkkiä ja yllättäen Hammar oli lyönyt häntä puukolla. Mitään syytä ystävä ei osannut kertoa.

Kolmannen miehen mukaan mitään riitaa ei ollut. Hammar oli mennyt keittiöön, ottanut sieltä veitsen ja lyönyt ystävää veitsellä selkään.

Ystävä ja kolmas mies olivat paenneet asunnosta. Hammar lähti perään ja seurasi noin sata metriä. Pakeneva kaksikko pääsi Mustakivenkadulla erääseen asuntoon turvaan ja soittamaan apua.

Tekovälinen oli noin 25-senttinen, sahalaitainen veitsi. Lyönti osui oikeaan keukoon.

Poliisi löysivät Hammarin Kalkkihiekantiellä sijaitsevassa ravintola Piccolo Marinerosta. Hammar otettiin kiinni ravintolan edestä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.