Mainos

Haluavat vilpittömästi auttaa: Pikkutytöt leikkaavat pitkiä hiuksiaan suloisesta syystä

Lukuisat pikkutytöt ovat ryhtyneet leikkaamaan pitkiä hiuksiaan voidakseen auttaa sairaita lapsia. 

Kymmenvuotias Katie Nicholson on yksi lukuisista tytöistä, jotka haluavat vilpittömästi auttaa sairaita lapsia.

Tyttö sai idean sairaiden lasten auttamiseen keskusteltuaan aiheesta äitinsä kanssa. Hän järkyttyi kuulemastaan ja päätti, että hän halusi ehdottomasti auttaa, mutta ei oikein tiennyt miten. Onneksi tytön äiti löysi pian tavan, jolla tyttö voisi kantaa kortensa kekoon sairaiden lasten auttamisessa. 

– Hän ei ole lääkäri eikä rikas, mutta hänellä on jotain, mikä voi auttaa pieniä tyttöjä tai poikia tuntemaan itsensä hieman onnellisemmaksi, äiti kertoo idean synnystä.

Tyttö säteili onnea hiustenleikkuun jälkeen

Tyttö päättikin leikata pitkät hiuksensa ja teettää niistä peruukin. Hänen inspiroiva tarinansa julkaistiin JustGiving -hyväntekeväisyys-sivuilla. Koskettava tarina on saanut lukuisat ihmiset lahjoittamaan rahaa järjestölle, joka tarjoaa peruukkeja hiustenlähdöstä kärsiville lapsille.

Katien hiukset olivat alun perin vyötöröön saakka, joten hiusten leikkaaminen aiheutti tytössä hieman hermostuneisuutta.

– Hän oli hieman hermostunut, mutta innostui, kun leikkaaminen alkoi. Leikkauksen jälkeen hän oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen, äiti kertoo.

Äiti kertoo, että tytär lähes säteili onnea hiustenleikkuun jälkeen. 

Ilmiö on noussut suureen suosioon. Yhä useammat lapset ympäri Britanniaa ovat ryhtyneet lahjoittamaan omia hiuksiaan hyväntekeväisyyteen. Nämä kuvat todistavat, että jokainen meistä voi tehdä hyvää omalla tavallaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.