Haluatko voittaa lotossa? Sivusto neuvoo niksit jättipottiin!

Pick Winning Numbers -sivusto vinkkaa, että lotossa voi voittaa tietyillä nikseillä – ei muuta kuin kokeilemaan!

Voisiko lotossa todella voittaa oikealla strategialla ja oikeilla nikseillä? Näin väittää Pick Winning Numbers -sivusto, joka jakaa auliisti vinkkejään myös lukijoilleen.

Sivusto ei tosin kerro, onko kukaan voittanut heidän vinkeillään, mutta ainahan voi yrittää!

Huomio strategian tärkeys

On tärkeää, että sinulla on jokin strategia mielessäsi, kun lähdet tavoittelemaan jättipottia. Lottokin on kuitenkin loppupeleissä peli.

Pelaatko vain silloin tällöin, vai onko sinulla säännöllisesti rivi vetämässä? Osa ihmisistä kuluttaa paljon aikaa ja rahaa lottoamiseen, kun taas osa ostaa muutaman rivin silloin tällöin.

Kun olet päättänyt, millä tavoin haluat lotota, voit keskittyä voittosi maksimointiin.

Etsi muita lottoajia rinnallesi

Mikäli lottoat sinua kokeneempien ihmisten kanssa, joilla on enemmän tietämystä aiheesta ja selkeä näkemys oikeasta strategiasta, voittomahdollisuutesi kasvavat.

Tämä vaihtoehto ei välttämättä kuulosta houkuttelevalta – jouduthan jakamaan jättipottisi muiden kanssa. Sivuston mukaan tämä kuitenkin parantaa voittomahdollisuuksiasi huomattavasti.

Lisäksi säästyt itse paljolta työltä, kun kokeneemmat strategit tekevät laskelmiaan ja seuraavat todennäköisyyksiä.

Kuinka usein numerot esiintyvät?

Numeroiden järjestys on aina sattumanvarainen, mutta jos seuraat niitä jonkin aikaa huomaat, että muutamat numerot ilmestyvät voittoriville useammin kuin muut.

Sivusto neuvoo seuraamaan numeroiden esiintyvyyttä: Kirjaa ne vaikkapa ylös paperille. Tarkkaile aluksi tilannetta ja laske sen jälkeen numerot, jotka esiintyvät voittorivillä useammin kuin muut.

Älä luota tietokoneisiin

Sivuston mukaan tietokoneohjelmiin luottaminen on yksi suurimpia virheitä, joita voitontavoittelijat tekevät. Luota sen sijaan omaan harkintakykyysi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja