Haluatko valloittaa jonkun sydämen? Vinkit onnistuneeseen flirttailuun

Nykyään ihmiset flirttailevat toisilleen puhelimen tai sosiaalisen median välityksellä, mutta toivottavasti myös kaupungilla jaetaan pitkiä katseita ja häikäiseviä hymyjä ihastuttavan vastaantulijan kanssa.

Yhä useammat kirjautuvat treffisivustoille ja hyödyntävät esimerkiksi Tinder-deittisovellusta. Jos näitä välineitä käyttää paljon, niin kasvotusten tapahtuva flirttailu saattaa joskus tuntua hassulta, vaikka sen ei todellakaan pitäisi tuntua siltä.

Tässä muutamia vinkkejä flirttailuun:

Laske puhelin alas

Nykyään kaikki tuntuvat kävelevän ja istuvan kännykkä kädessä ja tällöin kaikki ihanat ihmiset vain virtaavat ohitse. Laske puhelin alas ja nosta katseesi kohti maailmaa ja anna silmiesi nähdä kaikki hurmaavat ihmiset, jotka matkan varrelle osuvat.

Puhu

Tinderissä ihmiset sanovat vähän mitä sylki suuhun tuo, mutta kasvotusten ventovieraalta ei uskalleta edes kysyä kuulumisia tai kehua hänen upeaa paitaansa. Mistähän tämä mahtaa johtua? Ihmisten kannattaa rohkeasti luoda keskustelua mielenkiintoisten henkilöiden kanssa. Katsooko joku sinua kutsuvasti? Mene rohkeasti hänen luokseen ja esitä joku kysymys.

Hymyile

Anna häikäisevän hymysi loistaa. Ihminen on hymyillessään aina paljon kauniimman näköinen, kuin suupielet alas valahtaneena. Jos mieleesi tulee joku hauska vitsi, niin hymyile kaupungillakin valtoimenaan tai jos näet komean hurmurin kadun toisella puolella, niin anna hymysi näkyä. Hymy piristää niin sinun kuin myös tämän ventovieraan päivää.

Katse

Katso ihmisiä silmiin, mutta älä kuitenkaan tuijota, sillä se tuntuu useimmista hieman ahdistavalta. Lyhyet hymyilevät katseet tuovat iloa päivään, vaikka olisikin parisuhteessa. Nosta siis katseesi maasta ja kohtaa maailma avoimin ja hymyilevin silmin. Flirttailussa katse on todella suuressa roolissa, joten anna hymyilevän katseesi valloittaa.

Harjoitus tekee mestarin

Jokainen tietää, miten miellyttävältä tuntuu, kun joku katsoo ihailevin ja hymyilevin katsein. Miksi ei siis piristäisi kaikkien päivää iloisin ja pienin katsekontaktein. Jos tällainen käytös ujostuttaa, niin aloita pikkuhiljaa, sillä harjoitus tekee mestarin. Olet takuulla valmis flirttailuun, kun kohtaat sellainen ihmisen, joka saa sukat jaloissasi pyörimään.

Haluatko vinkkejä parisuhteen tai treffielämän parantamiseen? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat