Haluatko Lego-palikoista rakennetun kopion omasta talostasi? Nyt se on mahdollista

Yhdysvaltalaisnainen rakentaa Lego-palikoista pienoismalleja New Yorkissa. Mittatilaustyönä tehdyt teokset syntyvät käsityönä.

Shari Austrian rakentaa Lego-palikoista uskomattoman tarkkoja pienoismalleja. Hän myy teoksiaan ympäri maailman ihmisille, jotka haluavat leikkisän kopion omasta talostaan. Liikeideasta uutisoi Insider.

Austria julkaisee kuvia tekemistään pienoismalleista Instagram-tilillään.

Käsin tehdyillä pienoismalleilla on kuitenkin hintansa, eikä se ole halvimmasta päästä. Hinta vaihtelee talon koon mukaan, mutta neliöhinta on noin 1,3 euroa (1,4 USD). Lähtöhinta on kuitenkin noin 2 550 euroa (2 800 USD).

Vaihtoehtona on myös ostaa pienoismalli, jossa on huomioitu kodin sisäpuoli pelkän ulkokuoren lisäksi. Tämä luonnollisesti nostaa hintaa entisestään. Neliöhinta on tällöin noin 1,7 euroa (1,9 USD). Lähtöhinta on noin 3 460 euroa (3 800 USD).

Jokainen pienoismalli tehdään pohjapiirustusten sekä valokuvien perusteella. Rakentaminen kestää 10-12 viikkoa. Austrian käyttää teoksiinsa vain uusia ja aitoja Lego-palikoita. Valmiit pienoismallit painavat noin 10-15 kiloa.

Austria myy teoksiaan etsy.com-sivustolla toimivassa verkkokaupassaan Little Brick Lane.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja