Halloumi Bruschetta

4 annosta
Valmistusaika: 30min

Ainesosat:

  • 8 rkl Kikkoman Teriyaki marinadia
  • 250 g halloumijuustoa leikattuna noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 8 palaa ciabattaleipää
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100g tuoretta pinaattia
  • 4 viipaloitua tomaattia
  • mustapippuria

Valmistus:

Kaada Marinadi ja halloumijuusto kulhoon ja anna marinoitua noin 30 min. Pirskottele oliiviöljyä ciabattan päälle ja paista kuumassa pannussa tai grillissä. Ota leivänpalat pois pannulta ja hankaa niihin valkosipulinkynttä. Kuumenna toisella pannulla teelusikallinen oliiviöljyä, lisää pinaatti ja kuumenna kunnes pinaatti alkaa nahistua. Laita ciabattan päälle pinaattia, 2 viipaletta tomaattia, mustapippuria ja viipale halloumijuustoa. Laita leivät uunipellille ja 170 asteiseen uuniin 5-7 minuutiksi tai kunnes juusto alkaa hieman sulaa.

Lue myös:

    Uusimmat