Hakkarainen Linnan juhlista: Boolimaljalla käymisestä nousisi meteli

Perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen ei koe ansainneensa kutsua Linnan juhliin, joten kohuedustajaa on turha bongailla punaiselta matolta 6. joulukuuta.

Keskisuomalainen uutisoi tiistaina Teuvo Hakkaraisen jättävän väliin arvostetut Linnan juhlat. Hakkarainen vakuuttaa myös MTV3.fin Viihdeuutisille olevansa varma päätöksestään.

– Se on tiukka ei, ei mua kiinnosta koko homma. Sanokoon Tarja mitä tahansa, en mene. En ole koskaan oikein edes seurannut juhlia, eikä tuo kutsu nyt oikeen missään tuntunut, Teuvo tuumaa.

Teuvo ei itse omista televisiota, mutta mies kertoo äitinsä seuraavan itsenäisyyspäivän vastaanottoa innolla televisiosta. Omaa poikaansa äiti ei kuitenkaan tule juhlissa näkemään.

– No kyllähän se äiti mua näkee muuten ihan tarpeeksi.

Teuvon mielestä häntä ansioituneemmat kansalaiset kuten sotaveteraanit voivat osallistua Teuvon sijaan itsenäisyyspäivän vastaanottoon.

– En minä ansaitse kutsua, tällainen tavallinen ihminen. Sinne kuuluu oikeasssa opissa olevat ja onnistuneet ihmiset, sellainen en itse ole. Mulla aina rapatessa roiskuu ja se ei oikein sovi Linnan juhliin, Teuvo kiteyttää.

Teuvo vakuuttaa kuitenkin, että etikettimokat eivät miestä huolestuta, sen verran hän itsekin luottaa käyttäytymiseensä. Tosin kohujulkisuutta ympärilleen kerännyt mies on varma, että hänen vierailustaan linnassa olisi jotain kautta saatu kuitenkin kohu aikaiseksi.

– Siitähän nyt heti nousisi hirveä meteli, jos kävisin vähän boolimaljalla, Teuvo lohkaisee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja