Haka valuu valumistaan - katso tasoitusmaali!

Hakan 75-vuotisjuhlaottelu tarjosi yleisölle lauantaina neljä maalia, mutta sen enempää Hakan valmentaja Olli Huttunen kuin Interin valmentaja Job Dragtsmakaan eivät olleet tyytyväisiä 2-2-tasapelin tuomaan yhteen pisteeseen.

- Jos halutaan mitaleille, niin tarvitsisimme kolmen pisteen voittoja, yksi piste ei riitä. Avausjakso oli meiltä vaisu, toinen parempi, mutta esimerkiksi Timo Furuholm ei neljästä paikastaan tehnyt yhtään maalia, Dragtsma sanoi.

Ottelu oli Hakalle jo seitsemäs peräkkäinen ilman voittoa. Jaksoon mahtuu neljä tasapeliä. Edellisen voittonsa Haka otti 5.heinäkuuta MYPA:n vieraana.

Hakan Sebastian Strandvall teki 1-0 ja oli lisätä johtoa toisen jakson alussa, mutta pian sen jälkeen Hakan puolustus alkoi valua liikaa alaspäin, ja Inter hyödynsi saamansa tilan kahdella nopealla maalilla.

- Jokaiseen peliin joutuu kasaamaan puolustuksen uusiksi eivätkä kaikki jaksa 90 minuuttia täysillä. Ei voi tehdä tarvittavia vaihtoja hyökkäyspäähän, kun haluaa pelata loppuun saakka 11 pelaajalla, Huttunen tiivisti.

Haka-Inter 2-2 (1-0)
13. Sebastian Strandvall (Mikko Innanen) 1-0,
67. Henri Lehtonen (Severi Paajanen) 1-1,
77. Joni Aho rp. 1-2,
84. Antti Hynynen (Niko Ikävalko) 2-2.

Erotuomari: Tony Asumaa.

Yleisöä: 2103.

Haka: Janne Korhonen, Markus Joenmäki, Pietari Holopainen, Valeri Minkenen (65. Sami Ristilä), Sebastian Strandvall, Jani Kauppila (v), Antti Hynynen (v), Niko Ikävalko, Mikko Innanen, Juuso Salonen, Jarno Mattila.

Inter: Patrick Bantamoi, Jermu Gustafsson (v), Joni Aho, Henri Lehtonen, Kennedy Nwanganga (73. Guillano Grot), Alberto Ramirez, Timo Furuholm (v), Joni Kauko (78. Aristides Pertot), Ari Nyman, Mika Ojala, Ats Purje (24. Severi Paajanen).

(MTV3-STT)

Katso: Haka ylsi tasapeliin Turun Interiä vastaan (Tulosruutu 22.8.2009)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja