Mainos

Häätö uhkaa 91-vuotiasta Liisaa epäsiisteyden vuoksi: Nyt puhuu Liisan siivousyritys – ”Kirjoitimme kirjeen presidentille”

91-vuotiasta Liisaa uhkaa häätö omistusasunnosta, sillä hänen kotonaan on taloyhtiön mukaan ollut epäsiistiä ja hän on laiminlyönyt sopimusta siivouksesta. Taukoa siivouksesta tuli kaksi viikkoa, sillä imurin ääni sattui Liisan päähän, mutta sinäkään aikana asunnossa ei ollut epäsiistiä, sanoo nykyinen siivousyhtiö.

Taloyhtiö haluaa häätää 91-vuotiasta tamperelaisen Liisa Tiukan omistusasunnostaan, sillä asunnossa on heidän mukaansa ollut sotkuista ja sovittua siivousta on laiminlyöty. Tiukan kotona käyneen siivousyrityksen Koti Puhtaaksi Oy:n edustaja Henri Haho on toista mieltä.

– Liisan kotona on ollut siistiä. Ei ole ollut mitään haasteita, ihana asiakas kaikin puolin, Haho sanoo.

Häätöjupakka sai alkunsa vuonna 2016, kun Tiukan kotona oli taloyhtiön mukaan epäsiistiä ja taloyhtiö epäili huoneistoihin levinneen luteita Tiukan asunnosta. Tiukka ei halunnut päästää tuholaistorjuntaa kotiinsa, joten taloyhtiö otti asunnon hallintaansa.

Häätöä käsiteltiin käräjäoikeudessa ja taloyhtiön kanssa sovittiin, että Tiukka saa asuntonsa takaisin, jos hän maksaa tuholaistorjuntaan liittyvät kulut ja itselleen siivoojan kerran viikossa.

Tiukka ei päästänyt siivoojia kotiin: Asialle selitys

Kaikki meni hyvin, kunnes Tiukka suuttui siivoojiin eikä päästänyt heitä enää asuntoonsa. Tälle on kuitenkin Hahon mukaan selitys.

– Liisa oli vähän suuttunut aiemmille siivoojille, koska he olivat tehneet siivouksen hänen mielestään väärin ja käyttäneet imuria koko käynnin ajan. Imurin ääni käy hänen päähänsä tosi kipeästi. Siinä oli kommunikaatiokatkos, Haho selittää.

kirje1

Tiukka päätyi vaihtamaan siivousyritystä ja siitä syntyi kahden viikon tauko siivouksiin, mihin taloyhtiö nyt vetoaa häätöpäätöksessään. Kahden viikon aikana on kuitenkin Hahon mukaan ollut siistiä ja kaikki on kahden viikon jakson jälkeenkin sujunut hyvin.

– Ensimmäisellä siivouskerralla huomasimme, ettei Liisa tykkää imurin äänestä. Juttelimme Liisan kanssa ja päädyimme ratkaisuun, ettemme käytä imuria siivouskäynnin aikana juuri ollenkaan, Haho kertoo.

Vetoaa kirjeessä presidenttiin: "Pyytäisin korkeasti kunnioittaen puuttumaan"

Tiukka on nyt ollut häätöasiassa yhteydessä itse tasavallan presidenttiin. Haho kertoo, että yksi siistijöistä oli auttanut Tiukkaa laatimaan kirjeen, jossa hän vetoaa presidentti Sauli Niinistöön, jotta ei joutuisi muuttamaan asunnostaan.

– Pyytäisin korkeasti kunnioittaen presidenttiä puuttumaan tähän, ettei minua saa kotoani viedä. Sanovat, että minulla on likaista, niin ei kyllä ole. Minulla on vain sekaista, Liisa kirjoittaa.

– En aio lähteä, toivon, että puuttuisitte tähän, että saisin olla kotonani.

Siivoojan lisäksi myös kotihoito käy Liisan luona kolmesti päivässä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.