Hääpari järjesti suosikkisarjan inspiroimat kuvaukset – nettikansa raivona orjatar-teemasta: "Eikö kukaan hääseurueesta vastustanut tätä?"

3:42
Moni nainen uskoo, ettei ole "kuvauksellinen". Valokuvaaja Erika Lind on toista mieltä. Hän on erikoitunut kuvaamaan naisia, jotka eivät usko olevansa kuvauksellisia.

"Fanipariskunnan" The Handmaid's Tale – Orjattaresi -teemahääkuvat eivät saaneet hyvää vastaanottoa netissä.

Kendra ja Torsten Muellerin hääteema ei kerännyt ilonpirskahduksia netissä. Pariskunta päätti järjestää The Handmaid's Tale – Orjattaresi -sarjaan perustuvat teemahääkuvaukset, jotka keräsivät pian runsaasti vastalauseita netissä, kertoo Insider.

Muellerit avioituivat Ontariossa, missä kyseistä dystopiasarjaa on kuvattu.

Sarjassa orjatarten rooli yhteiskunnassa on alistettuina ja raiskattuina synnyttää lapsia. Sarja perustuu Margaret Atwoodin Orjattaresi-romaaniin.

Hääkuvassa näkyi orjattaria "keskustelun herättämisen" nimissä

Hääkuvissa Muellerien ympärille on kuvakäsittelyllä lisätty sarjasta tuttuja orjattaria. Pari kuvattiin suutelemassa toisiaan sarjasta tutun, hirttotuomioihin käytettävän seinän edessä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kuvaajat: Miksi tämä loukkaa sinua?

Hääkuvat ottaneet kuvaajat Shawn Van Daele ja Clint Russell kertovat myös itse olevansa sarjan faneja. Heidän mukaansa kuva oli tarkoitettu herättämään ajatuksia esimerkiksi tasa-arvosta ja sen ideana oli saada ihmisiä kiinnostumaan politiikasta.

Miesten valokuvaamo Van Daele & Russell julkaisi kommentin, jossa myöntää, että kuva todella on kauhea.

– Olette oikeassa. Se on etova, ällöttävä ja karmiva todellisuus, josta on jatkuvasti tulossa enemmän ja enemmän totta maailmassamme, joka päivä, kuvaajat totesivat.

– Miksi tämä loukkaa sinua? Oletko pysähtynyt miettimään sitä? Ja mitä teet asialle oikeassa maailmassa? Olemme iloisia siitä, että tämä herättää keskustelua!

Van Daele & Russell myös huomautti, että mikäli kuvassa olisi ollut hääpari vaikkapa supersankareiden kanssa, kukaan ei olisi edes pysähtynyt katsomaan ja kommentoimaan otosta.

Kansa ei kuitenkaan ollut samaa mieltä, ja lopulta kuvaajat poistivat kuvan sosiaalisen median tileiltään.

"Ööh, ovatko he katsoneet sarjaa ilman ääniä"

Yleisön mukaan kuva oli epäonnistunut ja sarjan idea on mennyt kuvattavilta ohi. Moni ihmetteli, ovatko faneiksi kuvatut Muelleriet edes katsoneet sarjaa.

– "He ovat sarjan faneja". Ööh, ovatko he katsoneet sarjaa ilman ääniä, koska miksi helvetissä haluaisit Handmaid's tale -teeman häihisi, Twitter-käyttäjä Just call me Shelly ihmettelee.

"Niin siis missä he ottivat kuvia?" Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– "Handmaid's Tale -fanit", jotka eivät todellakaan lukeneet tätä teosta. Eivät edes takakansitekstiä. Tai edes tv-oppaan lyhennelmää, Jorge APB toteaa.

– Siis eikö kukaan hääseurueesta vastustanut tätä? Ei yksikään ystävä, perheenjäsen, morsiusneito, ei edes hääsuunnittelija? Bethany Simonsen ihmettelee.

Torsten Mueller ei halunnut kommentoida asiaa. Kendra ei vastannut Insiderin kommenttipyyntöön.

Lähteet: Insider.comTwitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja