Mainos

Kylie Jenner sai somen raivoihinsa – järjesti kohusarjaan pohjautuvat synttäribileet: "Hän todellakin missaa pointin"

Kylie Jennerin ystävälleen järjestämät syntymäpäiväjuhlat herättivät ulkopuolisissa närää.

Kosmetiikkamoguli Kylie Jenner herätti kohua järjestettyään suosittuun televisiosarja The Handmaid's Taleen pohjautuvat syntymäpäiväjuhlat ystävälleen Anastasia Karanikolaoulle.

The Handmaid's Tale on Margaret Atwoodin kirja ja siihen pohjautuva suosittu televisiosarja, joka sijoittuu dystooppiseen tulevaisuuteen. Televisiosarjassa hedelmälliset naiset on orjuutettu synnyttämään lapsia hedelmättömälle yläluokan väestölle. Orjuutetun naisväestön edustajat raiskataan kerran kuussa lapsen toivossa.

Orjuutetut naiset puetaan punaisiin mekkoihin ja valkoisiin hattuihin. Lisäksi sarjassa naisilla ei ole mikään sortin sananvaltaa, edes ylemmissä luokissa.

Jennerin juhlissa vieraat vetivät ylleen juuri nämä punaiset mekot ja heidät toivotettiin tervetulleiksi Gileadiin, alueeseen, joka sarjassa toimii entisenä Yhdysvaltoina. Jenner kertoi Instagram-tarinoihinsa lisäämillään kuvilla ja videoilla sarjan olevan hänen suosikkinsa.

Sarjalla on ollut huomattava kulttuurillinen vaikutus Yhdysvalloissa. Useat naiset ovat pukeutuneet sarjasta tuttuihin punaisiin mekkoihin ja valkoisiin hattuihin protestoidessaan maan aborttilainsäädäntöä.

Sosiaalisen median puolella Jennerin tempauksesta ei pidetty. Usean kommentoijan mielestä naisten hyväksikäyttö ja orjuuttaminen ei ole sopiva juhlanaihe, vaikka kyseessä onkin fiktiivinen teos.

– Ihmiseksi, joka väittää sen olevan hänen suosikkisarjansa, hän todellakin missaa sarjan pointin, yksi käyttäjä totesi.

– Onko hän lukenut kirjaa tai katsonut sarjaa? Toinen kyseli kummastuneena.

– Kuka kertoo hänelle, että sarja käsittelee kirjaimellisesti naisten orjuuttamista, kolmas pohdiskeli.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja