Hääblogien helmiä: Miten morsiuspuku puetaan?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä hääblogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Kyllästyttääkö valkoinen? Blogisti esittelee upeita, erilaisia hääpukuja!

"Blogissani sen valkoisen myttyhelmaisen puvun perään unelmoineille on tänä vuonna tarjolla lyhyempää helmaa ja räväköitä värejä. Tätä saa turkoosina, punaisena, valkoisena… Myttysten sijasta helmoissa on myös ihania ruusukoristeita! Tämä puku niin ikään saatavana useissa väreissä!"

Jos hääpuvun pukemisessa on ongelmia, ei hätää: tähänkin ongelmaan löytyy ohjeita.

"Kaason ja morsiamen kannattaa ehdottomasti käydä viimeisessä sovituksessa yhdessä ja keskustella myyjän kanssa siitä, miten morsiuspuku puetaan morsiamelle hääpäivänä. Jos tähän ei ole aikaa ja mahdollisuuta niin kannattanee testata pukemista ennen hääpäivää. Vetoketjupukujen kanssa ei yleensä ole juurikaan haasteita, mutta nyöritykselliseen pukuun menee aikaa! Lisäksi kannattaa tutkia ajoissa laahusnapit, -vekit, -mytyt ja muut sen sellaiset, jotta tietää miten laahuksen saa nopeasti ylös jos näin tarvitsee tehdä!"

Sinin hääblogi

Blogisti on löytänyt unelmien hääpuvun.

"Olen itse niin lyhyt ihminen ja stressasin paljon että, löydänkö sen itselleni sopivan puvun. Asumme Porvoossa ja täältä löytyy vain yksi hääpukuliike :( Nettisivuilta selailin paljon pukuja ja rustailin mieluisimmat paperille talteen. Mitään sen enempiä en sitten ehtinytkään oikein tehdä ja juuri pari päivää sitten törmäsin erittäin nättiin, ei ehkä ollut ihan sitä mitä olin suunnitellut mutta ihastuin siihen täysin! Ja oli viellä omille mitoille sopiva!"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja