H&M teki sen taas: Nappasi julkkistähden muotisuunnittelijaksi!

Suomalaisnaiset saavat pian nauttia David Beckhamin bodywear-mallistosta omassa makuuhuoneessaan.

Jalkapalloilija David Beckhamista tulee vaatesuunnittelija. Mies on kehitellyt oman bodywear-vaatemalliston, josta naisfanit voivat pian poimia omat lahjansa kullanmuruilleen. Malliston on nimittäin tarkoitus tulla myyntiin helmikuussa 2012, hektisimpänä ystävänpäiväsesonkina.

– Olen kehittänyt mallistoa viimeisen vuoden ajan. Olen todella innoissani siitä mitä olen saanut suunniteltua ja luotua, Beckham kertoo.

Beckhamin yhteistyökumppani, ruotsalainen vaateliike H&M, kiittelee tyyli-ikoniaan yhteistyöstä. Sen mukaan Beckham on "todellinen ikoni niin urheilun, kuin muodinkin saralla". Yhtiö kertoo saaneensa Beckhamista täydellisen yhteistyökumppanin, joka on jo etukäteen innostunut esittelemään mallistoa asiakkaille.

DAVID BECKHAM bodywear -mallisto tulee olemaan tarjolla 1800 eri myymälässä ympäri maailman, 40 eri maassa.

H&M:n suunnittelijoina ovat aikaisemmin toimineet myös tyyli-ikonit Madonna ja Kylie Minogue, sekä useat tunnetut muotisuunnittelijat, kuten Stella McCartney ja Jimmy Choo.

Madonna suunnitteli yritykselle naisten alusvaatteita, hameita, ja verkkareita vuonna 2007. Samana vuonna Kylie Minogue suunnitteli yritykselle rantavaatemalliston.

Jalkapalloilijat viihtyvät muodin parissa

Beckham ei suinkaan ole ensimmäinen jalkapalloilija, joka luo uraa vaatesuunnittelijana. Esimerkiksi Arsenalin pelaaja Andrey Arshavin on hankkinut yliopistotutkinnon muotisuunnittelijana. Hänen kerrotaan lähteneen opiskelemaan alaa sen naisvoittoisuuden vuoksi, ja koska opiskelun oli tarkoitus olla helppoa. Myöhemmin Arshavin on todennut, että näin ei kuitenkaan ollut.

Myös suomalainen, TPS:ssä pelaava Niklas Tarvajärvi on innostunut ompelukoneen kanssa hääräämisestä ja stailaamisesta.

MTV3/Helmi

Lähde: H&M, Daily Mail

Kuvat: GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja