Gwyneth Paltrown neuvot krapulan hoitoon

Gwyneth Paltrowkin kärsii toisinaan krapulasta. Näyttelijä innostuikin kotisivuillaan jakamaan neuvot ja niksit, miten parannella uudenvuoden jälkeistä päänsärkyä.

Näyttelijä Gwyneth Paltrown tiedetään olevan melkoinen terveysintoilija, mutta vaalea kaunotarkin sortuu silloin tällöin juhlimaan aamuun asti, jonka seurauksena päätä kivistää ja vatsassa velloo. Uudenvuoden kynnyksellä Paltrow innostuikin tarjoamaan kotisivuillaan neuvoja, miten krapula parannetaan.

Vuoden viimeisessä päivityksessään näyttelijä listaa ystäviltään saamansa parhaat neuvot ja niksit, miten selviytyä rankasta uudenvuoden juhlinnasta. Jutusta löytyy muun muassa tohtori Frank Lipmanin selitys sille, mistä krapula oikeasti johtuu, ja miten sitä parannellaan ympäri maailmaa.

Myös näyttelijä itse jakaa omia hyväksi havaittuja keinojaan, joihin lukeutuvat perinteinen särkylääke, kuuma-kylmä -spa-hoidot sekä tehoaine nimeltään Mercy, jota näyttelijä kuvaa terveyseliksiiriksi.

– Juoma on täynnä aminohappoja, vitamiineja, mineraaleja ja yrttejä, mitkä suojaavat kehoasi krapulalta. Voit juoda sen yksinään tai sekoittaa drinkkiisi. Minä juon eliksiiriä myös silloin, kun tunnen itseni todella väsyneeksi. Se vahvistaa kehoani, Paltrow kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com, Goop.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja