Gwyneth Paltrow'n tytär sai ikimuistoisen yllätyksen syntymäpäivänään – 16-vuotias Apple on kuin ilmetty äitinsä!

1:54
Tämä kaikki sinun täytyy tietää koronaviruksesta

Gwyneth Paltrow julkaisi Instagramissa herkän kirjoituksen 16 vuotta täyttäneelle Apple-tyttärelleen.

Näyttelijä Gwyneth Paltrow'n ja laulaja Chris Martinin esikoistytär Apple täytti tällä viikolla 16 vuotta. Näyttelijä julkaisi syntymäpäivän kunniaksi Instagram-tilillään tunteikkaan kirjoituksen tyttärelleen.

– En voi uskoa, että todella kirjoitan näitä sanoja, mutta hyvää 16-vuotissyntymäpäivää, rakas tyttäreni, näyttelijä aloitti tunteikkaan kirjoituksen, jonka hän on omistanut päivänsankarille.

– Olet hävyttömän älykäs ja sinulla on paras ja kuivin huumori, mitä on olemassa. Minulla on todella hauskaa, kun saan olla äitisi. Rakastan yöllisiä keskustelujamme, jolloin kerrot minulle, mitä sinulla todella on mielessäsi.

Näyttelijän julkaisemassa kuvassa poseeraa Apple, ja seuraajien huomio kiinnittyikin pitkien säärien lisäksi välittömästi siihen, kuinka paljon äiti ja tytär muistuttavat toisiaan.

– Hänhän on kuin nuori Gwyneth! Kaunis tyttö! eräs kehaisi.

– Tehän olette kaksoset! toinen komppasi.

– Taidatte kuulla aika usein sanontaa, jonka mukaan omena ei putoa kauas puusta, kolmaskin vitsaili.

Yhdysvalloissa 16 vuotta on tärkeä merkkipaalu, Sweet 16, jota monet juhlivat näyttävästi. Paltrow harmitteli kirjoituksessaan, että tytär joutui viettämään tärkeää päiväänsä poikkeuksellisissa olosuhteissa koronapandemian takia.

Paltrow, ex-puoliso ja Applen isä Chris Martin sekä 14-vuotias pikkuveli Moses yllättivät kuitenkin päivänsankarin iloisesti järjestämälle tälle juhlat talonsa edustalla.

Valokuvien perusteella talon edustalle ilmestyi ilmapalloja ja Applen ystävät ajoivat autoillaan ohi pysähtyen tervehtimään ystäväänsä turvallisen välimatkan päästä. Myös autojen kylkiin oli teipattu kiinni onnitteluviestejä.

Paltrow kertoi aiemmin tänä vuonna hänen ja tyttärensä suhteesta Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Tähti sanoi tyttärensä häpeävänsä äitiään muiden teinien tapaan, vaikka tämä olisikin suuri Hollywood-tähti.

– Tyttäreni häpeää minua. Teen mitä tahansa julkisesti, kuten seison ja olen hiljaa, niin hän pyytää minua lopettamaan. Jos vaikka tanssin, niin hän muuttuu punaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja