Gwyneth Paltrow: Jos keskityn uraani, tuhoan avioliittoni

Iron Man -tähti Gwyneth Paltrow kertoo uhraavansa uransa perheensä takia – ja tekevänsä sen mielellään.

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow voisi antaa muutamia neuvoja kaikille Hollywood-julkkiksille, jotka painiskelevat avioliitto-ongelmien kanssa.

Kaunottarella nimittäin on tarkka sääntö, jonka mukaan hän elää, jotta liitto muusikko Chris Martinin kanssa pysyy onnellisena.

– Työskentelin paljon kaksikymppisenä, mutta sitten menin naimisiin ja sain lapsia. Nyt haluan vain olla kotona heidän kanssaan. Se ei ehkä ole paras ratkaisu urani kannalta, mutta lapseni ovat ykkössijalla, Paltrow kertoi markkinoidessaan uutta Iron Man 2 -elokuvaa.

37-vuotias kahden lapsen äiti ja Oscar-voittaja kertoo, ettei tee enää niin paljon elokuvia, kuin voisi.

– Rakastan työtäni, mutta lapsieni tarpeet menevät kaiken edelle. Minun ei tarvitse tehdä kolme elokuvaa vuodessa ja olla maailman suurin tähti.

Hänen äitinsä, näyttelijätär Blythe Danner, näytti tyttärelleen mallia ja oli urastaan huolimatta paljon kotona. Paltrow kertoo, ettei kadu sitä, että työnteko on jäänyt vähemmälle.

– Voisin heittäytyä urani vietäväksi, mutta menettäisin todennäköisesti avioliittoni. Niiden välillä täytyy pitää tasapaino. Perheeni on kaikkein tärkein minulle. En halua keskittyä liikaa työhöni ja menettää sitä.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: WireImage /AOP

Lähde: New Magazine

Lue myös:

    Uusimmat