Grosjean innoissaan Interlagosin radasta

Lotus-kuljettaja Romain Grosjeanilla riittää ylisanoja formulakauden päätöskisaa Brasiliassa isännöivästä Interlagosin radasta.

Grosjean on kyennyt nostamaan tasoaan merkittävästi kauden edetessä. Ranskalainen toivoo Austinin kisan menestyksen jatkuvan myös tulevana sunnuntaina.

- On toki aina mahtavaa olla palkintopallilla. Ykkössija on aina tavoitteemme, mutta emme tiedä vastustajiemme suorituskykyä kuin vasta radalla. Teemme tietenkin töitä parhaan mahdollisen tuloksen eteen, Grosjean kertoi.

Grosjean kehuu estoitta kauden päätöskisan näyttämöä. Ranskalaiskuski odottaa Lotuksen E21-auton toimivan mainiosti myös Interlagosissa.

- Rata on fantastinen. Sieltä ei löydy sellaista osuutta, mikä ei olisi mahtava. Rata sopii ajotyyliini, joten odotan kisaa todellakin innolla. E21 on toiminut tällä kaudella todella hyvin, joten meillä ei ole mitään syytä olettaa, etteikö se olisi mahtava auto myös Brasiliassa, Grosjean ennakoi.

- Interlagos on fantastisen haastava rata, eikä se anna kuljettajalle tilaisuuksia rentoutua. Edes pääsuora ei ole pitkästyttävä, koska se alkaa kaltevana ylämäkeen ja kääntyy asteittain ennen alamäen ykkösmutkaa, jossa jarrutuksessa on helppo epäonnistua. Interlagos on yksi vanhan koulukunnan klassikkoradoista, joten yksittäistä suosikkikohtaa on vaikea valita. Minä rakastan sitä, Grosjean hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat