Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Grillimakkaroista supermehukkaita – herkullinen niksi suomalaisten makuun!

Julkaistu 12.04.2014 20:36

Supermehevät grillimakkarat syntyvät suomalaisille rakkaan oluen avulla.

Grillimakkarat valmistuvat perinteisesti yksinkertaisella menetelmällä: Ensin makkaroihin tehdään viillot, jonka jälkeen ne laitetaan grilliin kypsymään. Makkaroista voi kuitenkin saada entistä mehevämpiä esikeittämistekniikalla. Tähän menetelmään käytetään suomalaisten suosikkiraaka-ainetta, olutta.

Oluessa marinoidut grillimakkarat

1. Laita kattilaan tai pannulle 0,75 litraa olutta. Voit myös korvata osan oluesta vedellä. Anna nesteen kiehahtaa

2. Pilko oluen joukkoon sipulia ja valkosipulia. Mausta pippurilla

3. Lisää makkarat mausteliemeen ja anna kypsyä noin 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä.

4. Ota pannu sivuun liedeltä ja anna makkaroiden vetäytyä 5-10 minuuttia

5. Lämmitä grilli ja grillaa makkaroihin rapea pinta. Nauti makkarat lämpiminä!

Oluen sijaan voit myös käyttää lihalientä tai vaikka viiniä makua antamaan. Hyödynnä myös erilaisia yrttejä. Makkarat voi esikeittää jo hyvissä ajoin etukäteen ennen grillaamista, jolloin itse grillaaminen hoituu nopeasti.

Lähde: bbq.about.com

(MTV LIFESTYLE)

Lisää aiheesta:

Elämäsi parasta broileria – takuuvarma keino mehevään grillikanaan: "Ei voi oikein epäonnistua"Emma paljastaa, miten minkä tahansa lihan saa helposti mehukkaaksi: "Olen huomannut, että jopa 15 minuuttia tuottaa tulosta"Varma tapa saada mehukasta broileria: Tämä simppeli kikka ennen rintafileiden paistoa estää kuivumisenMakkarakikka, joka kannattaa osata! Tee raakamakkaroille näin ennen grillaamista – valmistusaika lyhenee huomattavastiBanaania ja pitsaa grilliin! Ota haltuun tulevan grillikauden kuumimmat vinkitMuista tärkeä työvaihe ennen lihan grillaamista! Suomalaiskokit kertovat, miten teet täydelliset ribsit
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 10:11
    Testit

    Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaa

  • 08:21
    Juusto

    Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

  • 06:38
    Sydänterveys

    Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä

  • Eilen18:55
    Videopelit

    Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!