Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Grillimakkaroista supermehukkaita – herkullinen niksi suomalaisten makuun!

Julkaistu 12.04.2014 20:36

Supermehevät grillimakkarat syntyvät suomalaisille rakkaan oluen avulla.

Grillimakkarat valmistuvat perinteisesti yksinkertaisella menetelmällä: Ensin makkaroihin tehdään viillot, jonka jälkeen ne laitetaan grilliin kypsymään. Makkaroista voi kuitenkin saada entistä mehevämpiä esikeittämistekniikalla. Tähän menetelmään käytetään suomalaisten suosikkiraaka-ainetta, olutta.

Oluessa marinoidut grillimakkarat

1. Laita kattilaan tai pannulle 0,75 litraa olutta. Voit myös korvata osan oluesta vedellä. Anna nesteen kiehahtaa

2. Pilko oluen joukkoon sipulia ja valkosipulia. Mausta pippurilla

3. Lisää makkarat mausteliemeen ja anna kypsyä noin 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä.

4. Ota pannu sivuun liedeltä ja anna makkaroiden vetäytyä 5-10 minuuttia

5. Lämmitä grilli ja grillaa makkaroihin rapea pinta. Nauti makkarat lämpiminä!

Oluen sijaan voit myös käyttää lihalientä tai vaikka viiniä makua antamaan. Hyödynnä myös erilaisia yrttejä. Makkarat voi esikeittää jo hyvissä ajoin etukäteen ennen grillaamista, jolloin itse grillaaminen hoituu nopeasti.

Lähde: bbq.about.com

(MTV LIFESTYLE)

Lisää aiheesta:

Elämäsi parasta broileria – takuuvarma keino mehevään grillikanaan: "Ei voi oikein epäonnistua"Emma paljastaa, miten minkä tahansa lihan saa helposti mehukkaaksi: "Olen huomannut, että jopa 15 minuuttia tuottaa tulosta"Varma tapa saada mehukasta broileria: Tämä simppeli kikka ennen rintafileiden paistoa estää kuivumisenMakkarakikka, joka kannattaa osata! Tee raakamakkaroille näin ennen grillaamista – valmistusaika lyhenee huomattavastiBanaania ja pitsaa grilliin! Ota haltuun tulevan grillikauden kuumimmat vinkitMuista tärkeä työvaihe ennen lihan grillaamista! Suomalaiskokit kertovat, miten teet täydelliset ribsit
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!

  • 08:37
    Juomat

    Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla

  • 06:45
    Marjat

    Kaksi todellista kuitupommia: Löytyykö näitä marjoja pakastimestasi?

  • Eilen21:01
    Tiede

    Tutkimus: Tulivuorenpurkaus saattoi käynnistää yhden maailmanhistorian pahimmista tappotaudeista