Grillimakkaroista supermehukkaita – herkullinen niksi suomalaisten makuun!

Supermehevät grillimakkarat syntyvät suomalaisille rakkaan oluen avulla.

Grillimakkarat valmistuvat perinteisesti yksinkertaisella menetelmällä: Ensin makkaroihin tehdään viillot, jonka jälkeen ne laitetaan grilliin kypsymään. Makkaroista voi kuitenkin saada entistä mehevämpiä esikeittämistekniikalla. Tähän menetelmään käytetään suomalaisten suosikkiraaka-ainetta, olutta.

Oluessa marinoidut grillimakkarat

1. Laita kattilaan tai pannulle 0,75 litraa olutta. Voit myös korvata osan oluesta vedellä. Anna nesteen kiehahtaa

2. Pilko oluen joukkoon sipulia ja valkosipulia. Mausta pippurilla

3. Lisää makkarat mausteliemeen ja anna kypsyä noin 5-10 minuuttia miedolla lämmöllä.

4. Ota pannu sivuun liedeltä ja anna makkaroiden vetäytyä 5-10 minuuttia

5. Lämmitä grilli ja grillaa makkaroihin rapea pinta. Nauti makkarat lämpiminä!

Oluen sijaan voit myös käyttää lihalientä tai vaikka viiniä makua antamaan. Hyödynnä myös erilaisia yrttejä. Makkarat voi esikeittää jo hyvissä ajoin etukäteen ennen grillaamista, jolloin itse grillaaminen hoituu nopeasti.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat