Greyn anatomia -tähti Katherine Heigl MTV:n haastattelussa – palaa parrasvaloihin uutuusroolissa

Näyttelijä Katherine Heigl tähdittää uutta lakisarjaa, joka nähdään keväällä myös Suomessa.

Näyttelijä Katherine Heigl, 38, tunnetaan parhaiten roolistaan Izzie Stevensinä sairaalasarja Greyn anatomiassa. Heigl palaa parrasvaloihin uunituoreessa Doubt-sarjassa, joka saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa helmikuun 15. päivänä.

Heiglin hahmo on Sadie Ellis, rautainen asianajaja, joka rakastuu karismaattiseen asiakkaaseensa Billyyn (Steven Pasquale). Billy on epäitsekäs lastenlääkäri, jota syytetään 24 vuoden takaisesta murhasta. 

Oikeusjuttu kerää runsaasti huomiota ja Sadie kamppailee piilottaakseen tunteensa. Hän on suuren dilemman edessä: kannattaako oma ura laittaa alttiiksi rakkauden vuoksi?

– Olin häkeltynyt sekä hahmosta että käsikirjoituksesta, kun sain sen ensimmäistä kertaa luettavaksi. Sadie on hauska, seksikäs ja monimutkainen. Rakastan näytellä vahvoja ja kunnianhimoisia naisia, Stevens hehkuttaa MTV:n haastattelussa.

– Käsikirjoitus on yksi parhaista, mitä olen koskaan lukenut. Tämä on unelmaroolini ja on suuri kunnia olla mukana.

Roolissa on hyvin paljon samanlaisia elementtejä kuin Heiglin hahmolla Greyn anatomiassa. Sarjassa lääkäriksi opiskeleva Izzie rakastuu potilaaseensa ja tekee kohtalokkaan päätöksen, joka muuttaa hänen uransa suuntaa lopullisesti.

Stevens nauraa hersyvästi, kun häneltä kysyy, tajusiko hän yhtäläisyyksiä rooliin valmistautuessaan.

– Se on niin hauskaa, koska en ajatellut asiaa aluksi yhtään. Toki niissä on hurjasti samaa. Sitä oli hauskaa näytellä Greyn anatomiassa ja nyt, hän huokaa.

Heiglin lisäksi Doubt-sarjaa tähdittävät lukuisat tutut tv-tähdet. Yksi heistä on transnainen Laverne Cox, joka nousi julkisuuteen huippusuositusta Orange is the New Black -sarjasta. Sarjassa nähdään myös esimerkiski näyttelijälegenda Elliott Gould.  


Heigl aloitti nuoruudessaan uransa mallina, mutta teki ensimmäisen elokuvaroolinsa jo vuonna 1992 elokuvassa Eräs yö. Hän oli tuolloin vasta 14-vuotias. Sittemmin on näytellyt urallaan lukuisissa Hollywood-tuotannoissa, kuten elokuvissa Paksuna ja New Years Eve.

38-vuotias Heigl elää tällä hetkellä ruuhkavuosiaan, sillä hänelle ja puoliso Josh Kelleylle syntyi joulukuussa 2016 pieni poika. Parilla on entuudestaan kaksi adoptoitua tytärtä. 

Lakia ja rakkautta alkaa AVAlla 27.4. klo 21:00!

Lue myös:

    Uusimmat