Glee-tähti oli turhan toiveikas – ei saanut haluamaansa

Huippusuositusta Glee-musikaalisarjasta tuttu Chris Colfer myi kotinsa, mutta ei saanut siitä lähellekään pyytämäänsä summaa.

Glee-sarjan Kurt eli näyttelijä Chris Colfer laittoi pari kuukautta sitten ensimmäisen omistamansa kodin myyntiin pyytäen siitä optimistiset 850 000 euroa.

LUE MYÖS:

Colfer saikin talonsa myydyksi, mutta lopullinen myyntihinta oli runsaasti pyydettyä pienempi. Tähti sai kodistaan vain vajaat 690 000 euroa, mutta sekin on hieman enemmän kuin, mitä Colfer itse talostaan vuonna 2009 maksoi. Tuolloin näyttelijä sai kodin omakseen 630 000 eurolla.

Hollywood Hillsissä sijaitseva kolmikerroksinen talo on 228 neliömetrin kokoinen. Kodikkaassa talossa on muun muassa kolme makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, erillinen wc sekä moderni keittiö kirsikanvärisine kaappeineen. Lisäksi talosta on upeat näkymät.

Colfer ei ole suinkaan jäänyt koditta, sillä hän osti uuden kaksikerroksisen talon samalta alueelta jo elokuussa. Tähti maksoi vajaat 1,2 miljoona euroa uudesta, neljän makuuhuoneen luksuskodistaan. Colfer halusi kodin omakseen niin kipeästi, että maksoi siitä jopa enemmän kuin, mitä pyydettiin.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat