Game of Thrones -tähti kertoo musertavasta suru-uutisesta

Game of Thronesista tuttu näyttelijä Hafthor Júlíus Björnsson ja hänen vaimonsa Kelsey Henson ovat menettäneet 21-viikkoisen vauvansa. 

Game of Thrones -fantasiasarjasta tuttu islantilaisnäyttelijä Hafthor Júlíus Björnsson, 34, ja hänen vaimonsa Kelsey Henson, 33, ovat kohdanneet suuren surun, sillä heidän 21-viikkoinen lapsensa on syntynyt kuolleena. Pariskunta kertoi asiasta Instagramissa 10. marraskuuta. 

– Kuolleena syntynyt, viivästynyt keskenmeno. Suurella surulla ilmoitamme tyttäremme Grace Morgan Hafthorsdottirin syntymästä 8. marraskuuta 21 ja puolella raskausviikolla. Huomattavan liikkeiden vähenemisen jälkeen selvisi, että hänen sydämensä oli lakannut lyömästä. Sanat eivät voi kuvailla tämän menetyksen aiheuttamaa tuskaa tai onnellisuuttamme siitä, että voimme viettää aikaa tyttäremme kanssa, pariskunta kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

He myös kuvailivat pientä tyttöä kirjoituksessaan. 

– Hän on todella kaunis vaaleine ripsineen ja kulmakarvoineen ja hymyineen äidilleen ja isälleen. Rakkaus, jota tunnemme häntä kohtaan, on ylivoimaista. Suru tulee olemaan kanssamme ikuisesti, mutta niin myös rakkaus. 

– Kaikki toiveemme ja unelmamme häntä kohtaan on viety meiltä, mutta tiedän, että tulen olemaan vielä hänen kanssaan. Hänen sielunsa elää meidän ja lastemme kautta. Toivomme, että kunnioitatte yksityisyyttämme tänä aikana, kun suremme kestämätöntä menetystä. Kiitos kaikista kilteistä sanoista ja tuesta, pariskunta kirjoitti.  

Björnsson näytteli Gregor “Vuori" Cleganea Game of Thronesin neljännellä kaudella elokuussa 2013. 

Pariskunnalla on entuudestaan poika Stormur, 3. Björnssonilla on aiemmasta suhteestaan ex-tyttöystävänsä Thelma Björk Steimannin kanssa tytär Theresa Líf.

Björnsson ja Henson menivät naimisiin lokakuussa 2018 Islannissa. 

Vain reilua kolmea viikkoa ennen keskemenoa he vielä hehkuttivat onneaan Instagramissa perhekuvilla. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat