G7-johtajat naljailivat paidattomalle Putinille – Putin näpäytti takaisin: "Se olisi ällöttävä näky"

G7-johtajat naljailivat paidattomalle Putinille – Putin näpäytti takaisin: ”Se olisi ällöttävä näky” 0:18
Video: Näin Putin vastasi

Venäjän presidentti Vladimir Putin otti tänään kantaa G7-maiden johtajien vitsailuun hänestä paidattomana. Asiasta kertoo muun muassa CBS News.

G7-maiden johtajat kokoontuivat Saksan Baijerissa viime viikolla. Britannian pääministeri Boris Johnson ja Kanadan pääministeri Justin Trudeau vitsailivat paidattomasta Putinista istuessaan alas keskustelemaan. 

Pääministeri Johnson kysyi istuessaan, että otetaanko keskustelujen ajaksi puvuntakit pois. Hän vei ajatuksen vielä pidemmälle ja sanoi, että heidän täytyy ottaa vaatteensa pois osoittaakseen, että he ovat "kovempia kuin Putin". 

– Puhut kai paidattomasta kuvasta hevosen selässä, Trudeau vastasi kommenttiin. 

Pöydän ääressä istuivat muun muassa myös Ranskan presidentti Emmanuel Macron, Yhdysvaltain presidentti Joe Biden sekä Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen. Kaikki naureskelivat kommenteille. 

– Meidän täytyy paljastaa rintamuskelimme, Johnson jatkoi. 

Putinia eivät vitsit naurattaneet. Hän kommentoi asiaa tänään Turkmenistanissa. Putin sanoi, että toisin kuin hän, länsimaiden johtajat eivät urheile ja he käyttävät alkoholia. 

– En tiedä, miten he ajattelivat riisuutua, vyötärön ylä- vai alapuolelta. Joka tapauksessa se olisi ällöttävä näky, Putin sanoi toimittajille.

Lue myös:

    Uusimmat