Futistähti Cristiano Ronaldo poseeraa tyrmäävän upean tyttöystävänsä rinnalla – kuvateksti laukaisi välittömästi spekulaatiot kihlauksesta

Cristiano Ronaldon huhutaan kihlautuneen mallirakkaansa Georgina Rodriguezin kanssa.

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon huhutaan kihlautuneen tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin kanssa. Spekulaatiot lähtivät liikkeelle, kun molemmat julkaisivat Instagram-tileillään samanlaisen yhteiskuvan, joissa Rodriguez poseerasi futistähden rinnalla tyrmäävän upeana punaisessa mekossa.

Kuvassa ei näy sormusta, sillä Rodriguezin vasen käsi on piilossa Ronaldon selän takana. Kuvatekstin viestin on sen sijaan tulkittu tarkoittavan myöntävää vastausta kosintaan: se oli kaikessa yksinkertaisuudessaan YESSS, ja lisäksi Rodriguez oli valinnut samaan yhteyteen punaista ruusua esittävän emojin.

Kaunotar on julkaissut Instagram-tilillään myös kaksi muuta kuvaa, joissa hän poseeraa samaisessa punaisessa mekossa. The Sunin mukaan Instagramin Stories-osiossa nähtiin myös videoita, joilla pariskunta tanssi romanttisesti ruusun terälehtien päällä.

Kihlaushuhuja ei myöskään liennyttänyt se, että hän päivitti lisäksi Instagramin Stories-osioon maanantaina kuvan, jossa hän poseeraa rennossa asussa yksityiskoneessa. Kyseisessä kuvassa Rodriguezin vasemmassa nimettömässä kimaltaa muhkea safiirisormus.

Kommenttikenttään satelikin nopeasti kysymyksiä siitä, onko pariskunta kihlautunut. Osa faneista puolestaan riensi suoraan onnittelemaan heitä.

Pari on julkaissut loppukesästä myös useita upeita otoksia Välimereltä, missä he ovat lomailleet ja nauttineet olostaan hulppealla jahdilla koko perheen voimin.

35-vuotias Juventuksen tähtipelaaja ja 26-vuotias malli ovat olleet yhdessä vuodesta 2016 lähtien. Rakkaus roihahti, kun Rodriguez työskenteli Guzzin liikkeessä, jonne Ronaldo saapui asiakkaaksi.

Ronaldo antoi ymmärtää viime vuonna ITV-kanavan haastattelussa, että avioliitosta on keskusteltu.

– Menemme jonain päivänä varmasti naimisiin, hän sanoi.

– Se on äitinikin unelma, joten miksei. Kaikki on upeaa. Hän on minun ystäväni. Voin purkaa sydäntäni hänelle ja hän minulle.

Kihlautumista spekuloitiin myös pari vuotta sitten, kun Rodriguez bongattiin muhkea sormus sormessaan jalkapallon MM-kisojen katsomosta. Parin on myös aiemmin spekuloitu menneen jopa kaikessa hiljaisuudessa salaa naimisiin. Näin kävi viimeksi tammikuussa, kun Rodriguez julkaisi syntymäpäivänään liudan perhekuvia Instagramissa. Hän käytti tuolloin kuvatekstissä sanaa "marido" viitatessaan Ronaldoon.

Pariskunnalla on yhteinen tytär Alana, joka syntyi marraskuussa 2017. Lisäksi perheeseen kuuluvat jalkapallotähden 10-vuotias esikoispoika Cristiano Junior sekä kaksoset, jotka syntyivät kesäkuussa 2017 sijaissynnyttäjän avulla.

Pari on ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen yksityiselämästään. Yhteisen tyttären synnyttyä Rodriguez kuitenkin kommentoi lyhyesti perhe-elämää. Hän sanoi yhteisen lapsen syntymän lähentäneen paria.

– Olemme onnellisempia kuin koskaan. Lapset ovat ilomme. Kun heräämme aamulla, halaamme ja pussaamme heitä heti ensimmäiseksi, laitamme aamiaista ja varmistamme, että heillä on kaikkea, mitä he ikinä tarvitsevatkin. Tämä on hyvin erityistä aikaa meille.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja