Freya koki karun hetken risteilyllä – päätyi pudottamaan huikeat 63 kiloa: "Monet ovat sanoneet, ettei minua enää tunnista"

Personal trainer Tomin nopealla kuminauhatreenillä tehokkaasti kuntoon 4:10
Personal trainer Tomin nopealla kuminauhatreenillä tehokkaasti kuntoon. Testaa vaikka kotioloissa!

Freya pudotti 63 kiloa lihavuusleikkauksen ja elämäntapamuutosten avulla. – Leikkaus ei missään nimessä ole helppo tapa pudottaa painoa, mutta koin, että se oli ainoa vaihtoehtoni, olin kokeillut vuosien varrella niin monia dieettejä, hän sanoo.

Brittinainen päätyi huimaan painonpudotukseen, koska pelkäsi käydä ravintoloissa. Freya Symons, 29, pudotti huimat 63 kiloa, kertoo Yahoo.

"Tuolipelko johtui kokemuksistani..."

Alkuvuonna 2020 Freya painoi vielä noin 190 kiloa. Hän päätti muuttaa elintapansa huhtikuussa, koska havaitsi pelkäävänsä ulkona syömistä. Freya pelkäsi, ettei mahtuisikaan ravintolan tuoliin.

– Tuolipelko johtui kokemuksistani, en mahtunut tuoliin ollessani risteilyllä. Kokemus jätti minut kyyneliin ja minua nolotti kovasti, nainen muistelee.

"Sain kolme keskenmenoakin, ja söin vaikeina aikoina suruuni"

Freyan paino alkoi nousta noin 20 vuoden iässä. Hän oli aina ollut isokokoinen, ja elämän karikot johtivat siihen, että paino nousi nopeasti.

– Sain kolme keskenmenoakin, ja söin vaikeina aikoina suruuni, nainen kuvaa.

Freyan olo oli kauhea, ja lisäksi hän koki syyllisyyttä siitä, että lohdutti itseään ruoalla.

– Heräsin joka aamu ja peiliin katsoessani sanoin itselleni, että näytän ällöttävältä. Se oli hirvittävä noidankehä.

Ongelma ei ollut pikaruoka, vaan annoskoot

Freya kertoo syöneensä tuhansia kilokaloreita päivässä, ja hän naposteli suklaata ja muita herkkuja. Suurimpana ongelmanaan hän kuitenkin pitää annoskokoja.

– En hakenut noutoruokaa joka päivä, tai mitään sellaista, mutta söin kaksi kertaa enemmän pastaa kuin muut, Freya kuvailee.

Freya on aloittanut treenaamisen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Hakeutui lihavuusleikkaukseen

Huhtikuussa 2020 Freya päätti muuttaa elämänsä. Hän hankkiutui lihavuusleikkaukseen, jonka maksoi itse. Kallista leikkausta Freya pitää elämänsä parhaana päätöksenä.

– Leikkaus ei missään nimessä ole helppo tapa pudottaa painoa, mutta koin, että se oli ainoa vaihtoehtoni, olin kokeillut vuosien varrella niin monia dieettejä, hän sanoo.

Freya muutti ruokailutapansa ja alkoi liikkua neljästi viikossa. Nyt painoa on kadonnut kymmeniä kiloja. Instagramissa nainen toteaa, ettei ole painonpudotuksesta huolimatta vielä tavoitteessaan, vaan haluaa pudottaa vielä lisää.

– Monet ovat sanoneet, ettei minua enää tunnista, mutta tunnen myös itse olevani uusi ihminen.

Freya esittelee Metro-lehdessä julkaistuja muutoskuviaan.  Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös:

    Uusimmat