Frendien jälleennäkeminen viivästyy koronaviruspandemian takia

Supersuositun komediasarjan erikoisjakso oli tarkoitus kuvata ensi viikolla.

The Hollywood Reporter -lehden lähteiden mukaan Frendien erikoisjakso on laitettu jäihin koronaviruspandemian vuoksi. 

Käsikirjoittamaton jälleennäkemisjakso oli tarkoitus kuvata ensi maanantaina ja tiistaina Warner Bros. -tuotantoyhtiön studiolla Kaliforniassa. Jaksoa ei kuitenkaan tulla ensi viikolla kuvaamaan ja tuotantoa lykätään vähintään toukokuulle asti. Spesiaalijakson on tarkoitus tulla valmistuttuaan HBO Max -suoratoistopalvelun ohjelmistoon.

Pandemia on ravistellut Yhdysvaltojen viihdemaailmaa. Suurin osa televisiotuotannoista on pistetty jäihin toistaiseksi. Frendien kuvauksissa tulee olemaan satoja ihmisiä, joten jakson tekeminen koronavirusuhan alla on mahdotonta.

HBO Maxin ja Warner Bros. -yhtiön edustajat ovat kieltäneet uutisen. Frendien uusi tuleminen on toukokuussa starttaavalle HBO Maxille hyvin tärkeä tuotanto, koska Frendit on ilmiö, jonka uutta jaksoa miljoonat fanit odottavat kieli pitkällä. Erikoisjaksosta odotetaan samanlaista menestystarinaa, kuin mitä esimerkiksi Star Wars -maailmaan sijoittuva The Mandalorian -sarja on viime vuonna aloittaneelle Disney Plus -suoratoistopalvelulle.

Frendit-erikoisjaksolla on tarkoitus houkutella ihmiset tilaamaan HBO Max, mutta nyt on epäselvää ehtiikö jakso valmistua ennen palvelun alkamista. Jaksosta ilmoitettiin virallisesti kuukausi sitten. Huhuja oli kuitenkin jo pyörinyt kauan ennen sitä. Jaksossa tullaan näkemään kaikki viisi frendiä: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer ja Matthew Perry. Sarjan kuusi tähteä tulevat jokainen saamaan jaksosta noin 3 miljoonaa dollaria.

Kaikki Frendit-sarjan tuotantokaudet tulevat myös nähtäväksi HBO Maxille.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.