Frasier-tähden paljastava eroottinen filmi uhataan julkaista

Tv-sarjaa tähdittänyt Kelsey Grammer on keskellä riitaisaa eroa. Avioeroa hakenutta miestä uhkaillaan paljastavalla materiaalilla.

Frasier-sarjaa tähdittänyt Kelsey Grammer jätti vaimonsa, ja kihlasi uuden armaansa ennen kuin ero astui voimaan. Nyt kosto on alkanut elää: Grammerin vaimo Camille uhkaa julkaista eroottisia ja nöyryyttäviä nauhoja, joissa esitellään parin kinkyä seksielämää. Vaimo aikoo julkaista nauhat, jos Kelsey käy eron sovittelussa hankalaksi.

Huhun mukaan Camille haluaa runsaan elätysavun eikä pelkää nolata miestään, mikäli toive jää toteuttamatta. Camillella ja Kelseylla ei ollut avioehtoa.

– Camillalla on paljon kyseenalaista materiaalia Kelseysta. Jos materiaali julkaistaan, käy hyvin selväksi, miten kieroutunut hän on makuuhuoneessa, lähde väitti Star Magazinelle.

Kelseyn eroottisista mieltymyksistä on puhuttu ennenkin: 1990-luvulla mieheen yhdistetty aikuisviihdetähti väitti, että Grammer nauttii naiseksi pukeutumisesta. Grammerin vaimo ei hänkään ole puhdas pulmunen: Camille on poseerannut Playboy-lehdessä alastomana ja esiintynyt ainakin kahdessa aikuisviihdefilmissä ennen parin häitä vuonna 1997.

MTV3/Helmi

Lähde: Popcrunch.com

Kuva:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja