Frank Sinatran ex-asunto kaupan – täällä juhli myös Marilyn!

Laulajalegenda Frank Sinatran New Yorkissa sijaitseva kattohuoneisto on myynnissä 7,7 miljoonan dollarin hintaan. Asunnossa on huhuttu pidettäneen kovan luokan juhlia, joihin on osallistunut muun muassa Marilyn Monroe.

278 neliömetrin kokoinen luksusasunto on siis kaupan noin 6,26 miljoonan euron hinnalla, ja se sijaitsee New Yorkin East End -hienostoalueella. Asunnossa on aikoinaan järjestetty huikeita juhlia, joihin ovat ainakin huhujen mukaan osallistuneet presidentti John F. Kennedy, taiteilija Andy Warhol sekä viihdemaailman kuningatar Marilyn Monroe.

Asunnon kiistaton helmi on lasitettu "juhlahuone", josta juhlavieraat saattoivat ihailla East Riverin upeita maisemia.

"Omiaan henkilölle, joka haluaa viihdyttää"

Kiinteistövälittäjien mukaan asunto kaipaisi uudelta omistajaltaan myös hellää kosketusta remontin merkeissä, sillä pieni modernisointi olisi tarpeellinen.

– Asunto on omiaan henkilölle, jonka intohimona on viihdyttää ihmisiä ja järjestää kutsuja ja illallisia, välittäjä Jason Haber kuvailee.

Ylellisten juhlien lisäksi Sinatran kerrotaan harjoitelleen laulua ja avanneen ääntään upeassa asunnossa. Laulaja luopui asunnosta vuonna 1972, jolloin hän myi sen henkilökohtaiselle fysioterapeutelleen Denton Coxille.

Teksti: Jokakoti
Lähde: Daily Mail, Splash
Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja