Mainos

Fortant Merlot Rosé

Ruusunpunainen Fortant Merlot Rosé on puolimakea roseeviini. Hedelmäinen ja hennon mansikkainen viini toimii kesäjuhlien aperitiivina tai koko aterian ruokajuomana.

Fortant sopii erinomaisesti kanan, kalkkunan tai porsaanlihan makuun. Raikas rose on nappi valinta heinäkuun puutarhajuhliin.

Fortant Merlot Rosé on tehty valikoiduista, täysin kypsistä rypäleistä. Rypäleiden kevyt puristus antaa viinille herkullisen värin. Nykyaikainen kylmäketju läpi valmistusprosessin takaa mahdollisimman raikkaan ja aromikkaan viinin.

Maku Etelä-Ranskan hienoimmista rypäleistä

Skallin perhe asettui Etelä-Ranskaan vuonna 1961. Skallin viinitalo on ensimmäinen ranskalainen viinitalo, joka lähti haastamaan uuden maailman tuottajia tarjoamalla rypälelajikkeisiin perustuvan tuoteperheen.

Idea syntyi 1980-luvulla Kaliforniassa, kun Skallin perhe oli tutustumassa sikäläisen viininviljelyn periaatteisiin. Idea aiheutti vallankumouksen ranskalaisessa ajattelussa: ennen ranskalaiset viinit oli myyty lähinnä alueellisina ja useimmiten eri lajikkeista sekoitettuna viineinä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.