Fordin uusi luksusmalli viimein myös Suomessa

Ford aloittaa uusien Vignale-erikoismallien tuonnin myös Suomeen. Erikoisvarustellun auton lisäksi kauppaan kuuluu asiakkaan erikoiskohtelu.

Fordin ensimmäinen Vignale-nimeä totteleva malli on Mondeon kuorissa. Kyseessä on normaalia mallistoa hienostuneempi ja valmistajan mukaan laadukkaammin tehty malli. Kaikki autot viimeistellään käsin Vignale-keskuksessa Espanjan Valenciassa, ja autot käyvät läpi normaalien tarkastusten lisäksi 100 lisätarkistuskohdetta.

Vignalen vakiovarustelu on normaalia kattavampi. Mondeon kohdalla autoista löytyy muun muassa matkustusmukavuuden parantamiseksi aktiivinen äänenvaimennusjärjestelmä, nahkaverhoillut ja erikoistikkauksilla varustetut hierovat istuimet, LED-ajovalot sekä laaja kattaus uusimpia aktiivisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Ulkoisesti auton erottaa erilaisesta jäähdyttimen säleiköstä, kromisista yksityiskohdista sekä isommista vanteista.

Ford Mondeo Vignale tulee tarjolle neliovisena sedanina sekä Wagon-farmarimallina. Moottorivaihtoehdoiksi saa sekä bensiini- että dieselmalliston tehokkaimpia versioita sekä bensiini-hybridin. Mallit ovat automaattivaihteisia ja tarjolla on myös AWD-nelivetojärjestelmä.

Pelkän auton lisäksi Ford haluaa tarjota Vignale-asiakkaille erityisen asiakaskokemuksen. Tämä alkaa erityisistä Vingale-malleja myyvistä FordStore-myymälöistä, joissa asiakasta on vastassa henkilökohtainen palveluneuvoja. Tämän lisäksi asiakkaille on käytettävissä ilmainen ympärivuorokautinen puhelinpalvelu.

Ford Mondeo Vignale -malliston hinnat alkavat 46 951 eurosta. Mallisto laajenee vielä kuluvan vuoden aikana tila-auto S-MAX Vignalella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja