Fordilta tulossa useita tuotelanseerauksia Euroopan markkinoilla tänä vuonna

Fordin mukaan vuosi 2015 tulee olemaan yksi kaikkien aikojen vilkkaimmista tuotelanseerausten osalta yrityksen historiassa. Markkinoille on tulossa niin uudistettuja kuin kokonaan uusia malleja, sekä uutta tekniikkaa.

Fordin tila-automallisto uudistuu kattavasti. Markkinoille tulevat uudet S-MAX, C-MAX sekä Grand C-MAX, ja vuoden puolivälin tienoilla alkaa myös uuden Galaxyn tuotanto. Samalla Euroopassa tarjottava maasturimallisto laajenee uuden Edge-mallin myötä, ja viime vuonna esitelty EcoSport saa uusia tekniikkavaihtoehtoja.

Uuden Mondeon mallisto laajenee hybridillä sekä Intelligent All Wheel Drive –nelivedolla varustetuilla nelivetoversioilla. Lisäksi tarjolle tulee uusi kaksoisahdettu 2,0-litrainen 210 hevosvoimainen TDCi-dieselmoottori sekä useaan kertaan palkittu 3-sylinterinen 1,0-litrainen EcoBoost-moottori.

Mondeo on myös ensimmäinen uuden Vignale-tuoteperheen auto. Muita vaihtoehtoja eksklusiivisemmat Vignale-mallit tulevat tarjolle valikoituihin autoliikkeisiin ympäri Eurooppa ja näihin liikkeisiin tulee erilliset Vignale Lounget. Ford Vignale –auton ostavat saavat käyttöönsä erikoispalveluita, joihin kuuluu muun muassa ajoneuvon ilmainen nouto huoltoon ja palautus haluttuun paikkaan. Autot toimitetaan aina takaisin pestyinä, vahattuina ja imuroituina.

Myös vauhdinnälkäisille on tulossa tarjolle uutuuksia. Tämän vuoden alussa esitellään uusi Focus ST, joka tulee ensimmäistä kertaa tarjolle myös dieselinä. Ford myös vahvisti lanseeraavansa uuden Focus RS:n. Näiden lisäksi Eurooppaan ruvetaan tuomaan uutta Ford Mustangia, joka tulee tarjolle 2,3-litraisella EcoBoost-moottorilla sekä perinteisellä 5,0-litraisella V8:lla.

Lue myös:

    Uusimmat